Reacties voor: iPad stelt Wi-Fi-signaal in naar lokale norm

De iPad past de sterkte van zijn Wi-Fi- en 3G-signaal aan op basis van het land waar het apparaat zich bevindt. Op deze manier voldoet de iPad altijd aan de lokale stralingsnormen.
Lees het complete artikel → iPad stelt Wi-Fi-signaal in naar lokale norm
Elger van der Wel -

Reacties: 9 reacties

  1. kijken hoelang het duurt, als er een jailbreak is, voordat je dat handmatig kan instellen :).

    Ik heb geen probleem met de WiFi sterkte, maar sterker is altijd beter als je buiten rondloopt !

  2. Ik zou wel willen weten hoe ik mijn iPad kan laten geloven dat hij met een Amerikaans wifi-station verbonden is, want dan krijg je dus een sterker signaal.

    Weet iemand hoe dat moet? Kwestie van land instellingen?

  3. Ik neem hem waarschijnlijk uit de US mee maar ik snap nog 1 ding niet helemaal..
    GPS dat heeft alleen het 3g model?
    Want er staat (Wifi + 3G) op de site..
    Vind ik beetje verwarrende notatie..

  4. Origineel geplaatst door Stef
    Ik neem hem waarschijnlijk uit de US mee maar ik snap nog 1 ding niet helemaal.. GPS dat heeft alleen het 3g model? Want er staat (Wifi + 3G) op de site.. Vind ik beetje verwarrende notatie..

    Er staat (Wi-Fi + 3G model)
    Dus alleen in de 3g versie..

  5. Is da slecht voor je gezondheid ofzo dat wij in nederland een mindersterke verbinding mogen?

    mvg

  6. @Peter:

    Dat niet nee, maar je kan wel een 5ghz router aanschaffen, dan weet je zeker dat je een sterker signaal en tevens zeer vrije band hebt.

  7. Origineel geplaatst door gebakkenzucht
    Origineel geplaatst door StefIk neem hem waarschijnlijk uit de US mee maar ik snap nog 1 ding niet helemaal.. GPS dat heeft alleen het 3g model? Want er staat (Wifi + 3G) op de site.. Vind ik beetje verwarrende notatie..Er staat (Wi-Fi + 3G model) Dus alleen in de 3g versie..

    Dan weet ik niet hoe hij het doet maar wanneer ik met mijn iPad (zonder 3G vanzelfsprekend) bij Google Map’s op de locatiebepaler klik dan geeft hij het tot op meter nauwkeurig aan.

  8. Origineel geplaatst door gebakkenzucht
    Origineel geplaatst door StefIk neem hem waarschijnlijk uit de US mee maar ik snap nog 1 ding niet helemaal.. GPS dat heeft alleen het 3g model? Want er staat (Wifi + 3G) op de site.. Vind ik beetje verwarrende notatie..Er staat (Wi-Fi + 3G model) Dus alleen in de 3g versie..

    Je kan het ook zien als Wifi model + het 3G model..
    Dan wil ik 3G model want ik vind GPS wel handig als ik onderweg ben..

  9. @Baltar:
    Ja dat klopt, de WiFi versie kan ook locatie bepalen, maar doet dit dus op basis van iets anders dan GPS. Er zit dus hoe dan ook geen GPS ontvanger in. Ook duurt het bepalen langer als GPS. Dus navigeren gaat niet lukken omdat je er wel internet voor nodig hebt.

    Het is wel verbazigwekkend hoe nauwkeurig is, hij is bijna net zo nauwkeurig als mijn iPhone(most of the time). Bij de iPhone 2G kon het ookal, maar die deed het op basis van de telefoonmasten, maar die was niet zo nauwkeurig.

    Tip voor mensen die niet zoveel van iPad/iPhone weten: Als je op de locatiebepaler klikt, dan zoomt hij in tot je positie. Als hij bij je positie is en je drukt nog een keer op de locatiebepaler(als het goed is is hij blauw geworden), gaat hij je kompas gebruiken en beweegt de kaart mee met welke kant je op kijkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.