Vrouwen willen het liefst een man met een iPhone

Vrouwen willen het liefst een man met een iPhone.

man iphone“Als een man een iPhone heeft, dan moet hij wel intelligent zijn en geld hebben”. Dat is één van de opvallende reacties uit een onderzoek van phones4u. Deze telecomwinkel ondervroeg 1.500 vrouwen naar hun voorkeuren en kwam erachter dat de vrouwen het liefst een man met een iPhone hebben. Maar liefst 54% van de vrouwen vindt een man aantrekkelijker als hij bij een afspraakje een iPhone uit z’n broekzak haalt.

“Het heeft iets als een man goed met computers omgaat, het maakt hem betrouwbaarder”, zei een 23-jarige respondente. “Als hij geld heeft voor een iPhone, dan moet hij ook wel erg goed in z’n werk zijn”. Bij vrouwen gaat het kennelijk niet om uiterlijk of karakter, maar op de vraag of hij een goede baan heeft en genoeg geld om een iPhone te kopen.

Bij 35% van de vrouwen is het belangrijk wat een man voor de kost doet. Slechts 7% maakt zich daar niet druk over. Ook als een man zich goed verzorgt, makkelijk communiceert en humoristisch is scoort dat beter bij vrouwen. Bij 37% van de vrouwen kom je betrouwbaarder over als je een iPhone hebt. De kans op een tweede afspraakje wordt daardoor een stuk groter.

Toch blijken eerste indrukken niet altijd te kloppen: uit een ander onderzoek bleek namelijk dat mannen die een iPhone hebben zo’n Β£3,750 minder aan besteedbaar inkomen per jaar hebben, dan mannen die geen iPhone bezitten.

Via: persbericht
Foto: Flickr CC, somefool

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2010, 14:43
Categorie Achtergrond
Onderwerpen dating, onderzoek, smartphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.