Dimming zones iPad Pro

Reacties voor: Wanneer krijgt de iPad een OLED-scherm? Dit zijn de nieuwste geruchten

Apple zou volgens bronnen al een tijdje het plan hebben om iPads met OLED-scherm uit te brengen en er wordt nu zelfs al gesproken over de tweede generatie OLED-iPads. Welke iPads maken als eerste de overstap en wanneer kunnen we de eerste OLED-iPad verwachten? Hier zijn de nieuwste geruchten!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Snap nog steeds niet helemaal waarom Apple voor de pro voor mini-led is gegaan. OLED had zoveel makkelijker en waarschijnlijk zelfs goedkoper geweest en mogelijk zelfs betere resultaten gegeven. In ieder geval minder blooming waar nu veel mensen over klagen.

  2. (Red.) Aangevuld met nieuwe gerucht over 2023.

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. (Red.) Artikel volledig bijgewerkt met algemene informatie en de nieuwste geruchten over OLED in een iPad.

  5. Waarom recyclen we continue de inhoud + reacties van een artikel ?

  6. (Red.) Overzicht bijgewerkt met nieuw gerucht.

  7. (Red.) Artikel bijgewerkt met het nieuwste gerucht.

  8. Heb recent een Samsung QD Oled aangeschaft en absoluut prachtig scherm. Het heeft de voordelen van Oled gecombineerd met voordelen van LCD helderheid. Als ze dat nou in die iPhone ultra stoppen volgend jaar!

  9. (Red.) Artikel bijgewerkt met de nieuwste geruchten.

  10. Wat ik niet snap, Apple is zo tiptoe om alles altijd te perfectioneren, toch met dit soort zaken lijkt het wel of ze eerst een partij beta’s voor de hoofdprijs eruit pompen om dan weer te zeggen:”oh look at our superior and great new product” . Wat mij betreft zou het een clusterfuck zijn als er nu van mini led naar Oled geschakeld wordt. Dat zou 2 dingen kunnen betekenen. Er zijn maar een paar producenten in de wereld die Oled maken en die waren slim genoeg om een goede prijs te vragen (of niet want er wordt nog geen Oled verkocht op de Ipad), dus dan mini led als alternatief, of Apple wil zijn eigen Oled gaan ontwikkelen, maar met alles behalve de cpu lukt dat ook niet zo goed, dus uitstel.

  11. (Red.) Artikel bijgewerkt met geruchten over release in april 2024.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.