MacBook Air M3 2024 bovenaanzicht in Middernacht

Reacties voor: Goed nieuws: instapmodel MacBook Air M3 heeft geen trage SSD

Apple heeft ook de instapmodellen van de MacBook Air M3 voorzien van snelle SSD's. Ze bevatten nu twee flashchips in plaats van eentje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Goede ontwikkeling. Ik kies liever voor een RAM upgrade. Opslag geef ik niet veel om met een iCloud abonnement en externe SSD

    Reageer op Flieps

  2. De titel is feitelijk onjuist, het is geen trage SSD, de SSD is net zo snel als z’n dubbelganger broertje, door het gebruik van twee SSD’s verdubbelt logischerwijze de bandbreedte en daarmee ook de snelheid, het is niet zo dat er inferieure NAND chips gebruikt worden bij kleine capaciteiten die langzamer presteren.

    Reageer op Sapperdeflap

  3. Traag is erg relatief. De meeste gebruikers zullen het verschil niet merken. Als we nu als SSD traag gaan noemen met 1500MB/s dan kan je alles wel traag noemen.

    Reageer op leo

  4. 1500MB schrijfsnelheid Is echt al supersnel. Ik zou een RAM upgrade toch interessanter vinden. Zeker bij beeldverwerking en grafische toepassingen.

    Reageer op 365cam

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.