instagram-groot

Instagram verstuurt notificaties van je favoriete vrienden

Instagram voor iOS kan nu notificaties versturen als je favoriete gebruikers iets plaatsen. Je kunt de optie per gebruiker activeren.

Instagram post notificationsHoewel de Instagram-app geen update heeft gekregen, is er wel een nieuwe functie aan toegevoegd. Het is voortaan namelijk mogelijk om notificaties van specifieke vrienden te ontvangen. Hierdoor ontvang je een bericht als één van je favoriete Instagram-vrienden een nieuwe foto heeft geplaatst. Een functie die we ook kennen van de officiële Twitter-app, waarin je berichten kunt krijgen als specifieke gebruikers iets plaatsen.

Instagram kondigde gisteravond ook Color- en Fade-opties aan voor de foto-app, maar deze zijn op het moment alleen voor Android beschikbaar. De app-update zal pas later voor iOS verschijnen. De nieuwe notificaties werken echter voor zowel iOS als Android. Je ontvangt als volgt pushberichten van specifieke vrienden op Instagram:

  1. Ga naar de Instagram-gebruiker waarvan je notificaties wil ontvangen.
  2. Tap op de drie puntjes rechtsboven in de app.
  3. Druk op Turn on Post Notifications.

Lees ook: Dossier Instagram

Voor de notificatiefunctie is geen nieuwe update voor Instagram nodig. Instagram heeft de mogelijkheid aan de app toegevoegd in een eerdere update, waarna hij op afstand is geactiveerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2015, 10:20
Categorie Apps
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.