Grovemade laptop-standaard

Grovemade maakt sjieke MacBook-standaard voor elk bureau

Grovemade heeft een standaard ontworpen die past met elke MacBook. Het houten ontwerp geeft je bureau een stijlvolle uitstraling en zorgt voor een prettigere werkhouding.

Het Amerikaanse bedrijf Grovemade staat bekend om haar handgemaakte, houten accessoires voor Apple-producten. Zo brachten ze begin dit jaar al een sjieke iMac-voet uit en zitten er ook luxe iPhone- en iPad-cases in het assortiment. Met deze nieuwe laptop-standaard die geschikt is voor elke MacBook, voegen ze daar nu een tijdloos product aan toe.

Grovemade laptopstandaard

De Grovemade MacBook-standaard is gemaakt van walnotenhout. De rondingen in het hout en afwerking zien er luxe en stijlvol uit, maar de standaard heeft daarnaast ook een praktische functie. De houder is ontworpen om je zowel zittend als staand een prettige werkhouding te geven met je laptop. Daarnaast levert het wat extra ruimte op je bureau op, omdat je onder de standaard ook nog vrije ruimte hebt.

Om het product niet te laten verschuiven en krassen op je bureau te voorkomen zijn de voeten van de standaard gemaakt van kurk. Ook de houder om je MacBook in te zetten is voorzien van extra grip. Door een aluminium balk, die voorzien is van leer, blijft je laptop netjes op zijn plek staan.

Grovemade laptopstandaard

De houten MacBook-standaard is aan de voorzijde 8 centimeter hoog en loopt richting de achterzijde op tot 15 centimeter. Hij is geschikt voor alle MacBook-modellen. Je kunt de standaard bestellen via de website van Grovemade voor 119 dollar en verzending naar Nederland kost 85 dollar extra. Je kunt dan kiezen tussen een afwerking van maple of walnoot. Naast de laptop-standaard zijn er allerlei stijlvolle, bijpassende accessoires voor je werkplek te vinden zoals een leren muismat, houten pennenbakje en toetsenbord-houder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2015, 11:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen macbook, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.