Instagram krijgt update met nieuwe filters en talen

Instagram heeft een update gekregen en toont nu lijstjes met gebruikers die foto's in hoge kwaliteit maken. Ook zijn er nieuwe talen aanwezig.

instagram-fotoInstagram is een fotoapplicatie voor de iPhone waar we gisteren nog over schreven, omdat een ondernemer speciale bamboe-fotolijstjes op de markt brengt waarmee je je Instagram-foto’s kunt inlijsten. Vandaag is er opnieuw nieuws, want er is een update verschenen met twee vernieuwingen: extra filters en talen. Bij de talen wordt voortaan Japans, Duits, Russisch, Frans, Mandarijn, Italiaans en Spaans ondersteund.

De filters heten Sutro en Toaster, waarbij laatstgenoemde naar het hondje van Kevin Rose is genoemd. Ook zijn er twee handige opties verschenen: suggesties om gebruikers te volgen die kwalitatief goede foto’s maken en een optie om de commentaren in te klappen wanneer de lijst erg lang is. Enig minpuntje dat Instagram nog wel heeft, is dat je de foto’s alleen via de iPhone-interface kunt bekijken en uploaden. Vrienden zullen over een iPhone moeten beschikken om je foto’s te bekijken, tenzij je ze via diensten als Twitter publiceert.

Downloaden: Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2010, 15:54
Categorie Apps
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.