Instagram Layout 2

Instagram introduceert Layout: nieuwe collage-app voor foto’s

Instagram heeft vandaag de nieuwe app Layout uitgebracht. Met Layout kun je fotocollages maken die je op Instagram kunt doorplaatsen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Instagram LayoutInstagram heeft vandaag de nieuwe foto-app Layout uitgebracht. Met Layout kun je snel een collage van meerdere afbeeldingen maken, die je vervolgens kunt plaatsen op Instagram. Daarmee gaat Instagram de concurrentie aan met veel bestaande apps die hetzelfde doen, die daarbij ook afhankelijk waren van hun Instagram-integratie.

Je kunt in Layout meerdere foto’s selecteren, waarna ze automatisch in de meest ideale vormen worden geplaatst binnen het knipselwerk. Vervolgens kun je de grootte van iedere foto aanpassen, zoomen binnen het beeld en andere aanpassingen maken. Je kunt maximaal negen foto’s in één collage plaatsen.

Layout heeft een paar handigheden waarmee de app zich onderscheidt. Je kunt bijvoorbeeld in het Gezichten-tabblad snel portretten van je vrienden en familie vinden.

Instagram grijpt met de nieuwe app terug naar de eerste dagen van het fotonetwerk. Layout is namelijk op het moment alleen te downloaden voor de iOS, zoals vroeger ook het geval was bij de Instagram-app. Een Android-versie van Layout zal pas later worden uitgebracht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2015, 16:44
Categorie Apps
Onderwerpen facebook, instagram, layout

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.