Instacopy.me: Instagram-foto’s op canvas afdrukken bij Nederlandse dienst

Instacopy is een Nederlandse aanbieder van canvas-prints, gemaakt van Instagram-foto's. Instacopy gebruikt een upscaler om de Instagram-foto's geschikt te maken voor canvas.

instacopy_canvas_instagram
Instagram heeft volgens de statistieken meer mobiele gebruikers dan Twitter. Dat trekt ondernemers aan. Je kon eerder al lezen over de Nederlandse dienst Printagreat die foto’s van Instagram op papier afdrukt. De nieuwe Nederlandse dienst Instacopy.me doet hetzelfde, maar dan op canvas. Je eigen foto met verblekend jaren 70-filter is vanaf €22,95 aan de muur te hangen.

Internetonderneemster Anouk Bos en drukwerkspecialist Mark Ruigrok sloten een samenwerking voor deze nieuwe dienst. Volgens de bedenkers is het de eerste shop waar je Instagram-foto’s op canvas kunt laten afdrukken. Omdat de resolutie van de Instagram-foto’s meestal te laag is heeft Instacopy gezorgd voor een upscaler waarmee de canvas-prints er toch goed uitzien. Het afdrukken van ansichtkaarten is ook mogelijk. Volgens Bos, die een imperium opbouwde met modeblogs, zijn mensen wel klaar met IKEA-prints en kunnen ze met de Instagram-canvasprints iets unieks maken… tot het moment dat we ook weer uitgekeken zijn op de retro-filters van Instagram natuurlijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2012, 22:33
Categorie Apps
Onderwerpen canvas, instagram, printer

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.