WSJ: ‘Apple bestelt 10 miljoen iPad mini’s’

Apple heeft een bestelling geplaatst voor tien miljoen iPad mini's. Dit beweren bronnen tegenover The Wall Street Journal.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad miniApple heeft een bestelling geplaatst voor meer dan tien miljoen iPad mini’s voor het vierde kwartaal van 2012. Dit beweert Wall Street Journal op basis van leveranciers. Het gerucht is interessant, aangezien de Amerikaanse publicatie bekend staat om zijn betrouwbare bronnen rond Apple-geruchten. Eerder beweerde Wall Street Journal al dat de massaproductie van de iPad mini van start is gegaan.

Er wordt al lange tijd gesproken over een mogelijke iPad mini. Deze kleinere iPad zou een 7,85-inch display krijgen, waardoor hij kan concurreren met bijvoorbeeld de Kindle Fire en Nexus 7. De iPad mini zou voor een lager bedrag verkocht kunnen worden dan de derde generatie iPad.

Apple zal naar verluid op 10 oktober een uitnodiging sturen voor een evenement dat op 17 oktober wordt georganiseerd. Hier zou de iPad mini vervolgens worden aangekondigd. Nieuwe Apple-producten worden vaak hooguit een paar weken na aankondiging verkocht.

Lees ook ons Dossier iPad mini met een opsomming van alle eerdere nieuwtjes en geruchten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2012, 17:12
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.