Artistiek flipperkast-spel Inks gratis te downloaden via Apple Store-app

Het artistieke flipperkast-spel Inks is helemaal gratis te downloaden via de officiële Apple Store-app. Inks is een interessante en uitdagende combinatie van flipperen, puzzelen en schilderen.

Inks voor iPadHet kunstzinnige spelletje Inks (link) is een combinatie tussen het klassieke flipperkast-spel, puzzelen en schilderen. Deze betaalde app is nu tijdelijk gratis te downloaden via de Apple Store-app.

Inks is uitdagend en kunstzinnig

In Inks speel je het klassieke spel flipperkast, maar dan in een modern jasje. Of zoals de makers zeggen: flipperkast voor een nieuwe generatie. Hierbij zijn reactievermogen en goed nadenken allebei even belangrijk. Je flippert je een weg door het spel en onderweg kom je allerlei tactische uitdagingen (of puzzels) tegen. Tegelijkertijd creeër je op je scherm verschillende artistieke werken die zijn geïnspireerd door moderne kunstenaars als Matisse, Jackson Pollock en Bridget Riley. Standaard heb je meer dan 100 tafels om uit te kiezen en via in-app aankopen kun je verschillende power-ups krijgen, zoals slowmotion of een beter richtgevoel.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Inks gratis downloaden via Apple Store-app

Normaal kost de app €0,99, maar je kunt hem tot en met 15 oktober helemaal gratis downloaden via de officiële Apple Store-app. Volg onderstaande stappen om Inks gratis te bemachtigen:

  1. Open de vernieuwde Apple Store-app en tik op het tabblad Ontdekken.
  2. Scrol naar onderen tot je bij de aanbieding komt. Tik op Download nu.

Inks Apple Store appInks Apple Store app

  1. In het nieuwe scherm vind je informatie over Inks. Tik op de blauwe balk Download nu gratis.
  2. Je wordt nu doorgestuurd naar de App Store. Voer hier eventueel je Apple ID-wachtwoord in.
  3. De promotiecode voor Inks is al ingevuld. Tik op Wissel in.
  4. Brushstroke wordt nu gratis gedownload op je iPhone of iPad.

https://www.iculture.nl/tips/gratis-itunes-content-downloaden-apple-store-app/

Nieuwe Apple Store-app met persoonlijke aanbevelingen

Afgelopen maand kreeg de Apple Store-app een grote update. Het design is op de schop gegaan van zowel de iPhone- als iPad-versie. De iPad-versie komt daardoor meer overeen met de iPhone-variant en ondersteunt nu ook Split View en Slide Over. Bovendien ziet de app welke apparaten je hebt aan de hand van jouw Apple ID, waardoor hij nu persoonlijke aanbevelingen geeft. Zo ziet hij bijvoorbeeld of het Apple Watch-bandje dat je aan het bekijken bent wel past bij jouw eigen Apple Watch.

Bekijk ook

Apple brengt vernieuwde Apple Store-app uit met persoonlijke aanbevelingen

De Apple Store-app is bijgewerkt en geeft nu persoonlijke aanbevelingen op basis van jouw gekoppelde producten. Bovendien is de app op de iPad voorzien van een nieuw uiterlijk, waardoor de app nagenoeg hetzelfde uiterlijk heeft als op de iPhone.

Met dank aan tipgever Remco Wammes

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 september 2016 om 14:21
Onderwerp
Categorie
Apps

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.