Artistiek flipperkast-spel Inks gratis te downloaden via Apple Store-app

Het artistieke flipperkast-spel Inks is helemaal gratis te downloaden via de officiële Apple Store-app. Inks is een interessante en uitdagende combinatie van flipperen, puzzelen en schilderen.

Inks voor iPadHet kunstzinnige spelletje Inks (link) is een combinatie tussen het klassieke flipperkast-spel, puzzelen en schilderen. Deze betaalde app is nu tijdelijk gratis te downloaden via de Apple Store-app.

Inks is uitdagend en kunstzinnig

In Inks speel je het klassieke spel flipperkast, maar dan in een modern jasje. Of zoals de makers zeggen: flipperkast voor een nieuwe generatie. Hierbij zijn reactievermogen en goed nadenken allebei even belangrijk. Je flippert je een weg door het spel en onderweg kom je allerlei tactische uitdagingen (of puzzels) tegen. Tegelijkertijd creeër je op je scherm verschillende artistieke werken die zijn geïnspireerd door moderne kunstenaars als Matisse, Jackson Pollock en Bridget Riley. Standaard heb je meer dan 100 tafels om uit te kiezen en via in-app aankopen kun je verschillende power-ups krijgen, zoals slowmotion of een beter richtgevoel.

Inks gratis downloaden via Apple Store-app

Normaal kost de app €0,99, maar je kunt hem tot en met 15 oktober helemaal gratis downloaden via de officiële Apple Store-app. Volg onderstaande stappen om Inks gratis te bemachtigen:

  1. Open de vernieuwde Apple Store-app en tik op het tabblad Ontdekken.
  2. Scrol naar onderen tot je bij de aanbieding komt. Tik op Download nu.

Inks Apple Store appInks Apple Store app

  1. In het nieuwe scherm vind je informatie over Inks. Tik op de blauwe balk Download nu gratis.
  2. Je wordt nu doorgestuurd naar de App Store. Voer hier eventueel je Apple ID-wachtwoord in.
  3. De promotiecode voor Inks is al ingevuld. Tik op Wissel in.
  4. Brushstroke wordt nu gratis gedownload op je iPhone of iPad.

Nieuwe Apple Store-app met persoonlijke aanbevelingen

Afgelopen maand kreeg de Apple Store-app een grote update. Het design is op de schop gegaan van zowel de iPhone- als iPad-versie. De iPad-versie komt daardoor meer overeen met de iPhone-variant en ondersteunt nu ook Split View en Slide Over. Bovendien ziet de app welke apparaten je hebt aan de hand van jouw Apple ID, waardoor hij nu persoonlijke aanbevelingen geeft. Zo ziet hij bijvoorbeeld of het Apple Watch-bandje dat je aan het bekijken bent wel past bij jouw eigen Apple Watch.

Met dank aan tipgever Remco Wammes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2016, 14:21
Categorie Apps
Onderwerp apple store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.