Infuse-Apple-TV-update

Infuse op de Apple TV laat je beter zoomen, sorteren en folders versieren

Infuse op de Apple TV heeft een omvangrijke update gekregen, die het mogelijk maakt om je folders te versieren met een afbeelding en die de prestaties van de app verbetert.

Infuse 3 app icon

Als je Infuse (link) gebruikt op de Apple TV, dan staat er vandaag een grote update op je te wachten. Niet alleen wordt het makkelijker om je verschillende folders te herkennen, je kunt die zwarte balken ook beter omzeilen.

Versie 4.0.2 voegt allereerst een verandering door die er vooral leuk uitziet als je video’s ondergebracht hebt in folders. De saaie folder-iconen zijn namelijk verleden tijd; nu je zelf een afbeelding kunt kiezen om ze mee te versieren.

Het is trouwens een mooie dag voor mensen die van video’s kijken op de Apple TV houden, want eerder vandaag verscheen ook VLC op de Apple TV.

Geef je Infuse-folders een nieuw uiterlijk

Zet bijvoorbeeld een foto van je favoriete actiefilm bij de Actie-folder, en plaats een vrolijke Minion bij de Kinderen-map. Het aanpassen van een folder-icoon is heel gemakkelijk: plaats een afbeelding in de bijbehorende folder en geef deze de bestandsnaam ‘favorite.png‘ of ‘favorite-tv.png‘.

Infuse-Apple-TV-update

Daarnaast voert de Infuse-update tal van kleine verbeteringen door. Zo zijn er meer zoom-opties, wat het omzeilen van zwarte balken gemakkelijker maakt. Ook kun je bestanden nu sorteren op naam en is het algemene sorteerproces verbeterd. Hierdoor staan titels als ‘Toy Story’, ‘Toy Story 2’ en ‘Toy Story 3’ nu netjes onder elkaar in de juiste volgorde.

Infuse verbetert prestaties

Daarnaast zijn de prestaties van Infuse verbeterd, zodat je sneller terug kunt spoelen. Ook kun je favorieten toevoegen via de iOS Remote app, en deze weer wissen of een nieuwe naam geven door ze lang ingedrukt te houden.

Infuse is een mediaspeler waarmee je jouw video-collectie kunt streamen naar verschillende apparaten zoals een iPhone, iPad en Apple TV. Infuse is gratis te downloaden, en voor een eenmalige aankoop van €9,99 ben je een Infuse-Pro gebruiker zodat je van alle functies gebruik kunt maken. Versie 4.0.2 is nu te downloaden op de Apple TV.

Screenshot: iDownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2016, 18:49
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, infuse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.