Infuse 3 overzicht (Custom)

Streamen zoveel je wilt: Infuse is nu op de Apple TV

Mediaspeler Infuse is nu op de vierde generatie Apple TV beschikbaar. Met deze media-app kun je via één interface films en tv-series van meerdere diensten en apparaten afspelen.

Na Plex en de VLC-beta is nu ook mediaspeler Infuse op de vierde generatie Apple TV beschikbaar. Infuse voor de Apple TV zal een gratis update zijn voor bestaande Infuse Pro-gebruikers. Voor een eenmalige aankoop van €9,99 ben je al Infuse Pro-gebruiker, waardoor je van de Apple TV-app gebruik kan maken.

Infuse 3 overzicht (Custom)

Infuse voor Apple TV

Mensen die zich ingeschreven hadden voor de beta van Infuse hadden inmiddels toegang gekregen tot de Apple TV-app.

Infuse is een mediaspeler waarmee je je eigen content kan streamen maar meerdere apparaten. Via de Infuse-app voor de iPhone, iPad en nu dus ook de Apple TV is het mogelijk om allerlei soorten videocontent af te spelen, bijvoorbeeld vanaf een Mac of pc. Ook kan de app verbinding maken met bijvoorbeeld Plex, een andere mediaspeler. Infuse is er in twee varianten: een gratis versie met een in-app aankoop en een betaalde versie. Beide hebben dezelfde functies en zijn qua prijs gelijk.

De app kan video-content streamen vanaf een computer, een extern opslagmedium of andere apps zoals Plex, Kodi en Serviio. Gebruik je dus meerdere apparaten en diensten, dan kun je die met Infuse via één overzichtelijke interface afspelen.

Omdat de iOS-versie en de tvOS-versie van Infuse nauw met elkaar zijn verweven kan iedereen met Infuse 3 meteen updaten. De tvOS-versie heeft echter versienummer 4 gekregen. Ook op de iPhone en iPad zal nog een versie 4.0 beschikbaar komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2015, 20:41
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, infuse, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.