iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 30 september 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 30 september 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag nemen we je meer langs enkele interessante iPhone 12-artikelen. We hebben bijvoorbeeld al een aardig beeld hoe de toestellen eruit gaan zien dankzij deze iPhone 12-concepten. We hebben de beste al voor je op een rij gezet. Ook over de prijs van de iPhone 12 hebben we het één en ander te melden. Maar er is ook ander nieuws, zoals de release van de Coronalert-app in België en de vernieuwing van Instagram DM met koppeling met Facebook Messenger. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 16 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Software-updates en meer

  • Moet je nu updaten naar iOS 14 of kun je nog beter even wachten? In onze iOS-keuzehulp geven we je advies, want soms is wachten net even wat verstandiger.
  • macOS Big Sur publieke beta 4 is verschenen en dat betekent dat publieke betatesters weer kunnen updaten.

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

  • Nest Audio is een nieuwe Google-speaker, maar de kleuren komen ons wel wat bekend voor.
  • Een nieuwe Chromecast met Google TV zorgt ervoor dat je kijklijstjes kunt maken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.