iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 18 juli 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 18 juli 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoApple is vandaag weer lekker los gegaan. Er zijn niet alleen nieuwe beta’s van iOS 10, watchOS 3 en tvOS 10, maar ook de definitieve versies van iOS 9.3.3, OS X 10.11.6, watchOS 2.2.2 en tvOS 9.2.2 zijn vandaag verschenen. Er viel vandaag dus weer genoeg te installeren, of je nou ontwikkelaar of een gewone gebruiker bent. Maar er gebeurde nog meer, want Apple heeft ook een wijziging doorgevoerd voor Apple Music-abonnees, terwijl er ook weer foto’s opgedoken zijn van de iPhone 7 in drie verschillende modellen.

Uitleg, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Airmail 3 voor de Mac in een smalle weergave.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Superbugs: The game (Gratis, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Hoe lang hou jij het vol tegen de Superbugs?
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De Videoland-app is uitgerust met 3D Touch met Peek en Pop.
  • Blendle (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Blendle laat je inloggen met Facebook en Twitter en kan oudere edities van kranten en tijdschriften laten zien.
  • Broken Sword 5 (€5,99 + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 8.0+) - Het kwalitatieve spelletje Broken Sword 5 is nu beschikbaar voor de Apple TV.
  • Airmail - Lightning Fast Email (Gratis + IAP, Mac, macOS 12.0+) - AirMail 3 voor de Mac laat je bestanden opslaan in iCloud Drive, Dropbox en meer een heeft een gezamenlijke VIP-box.
  • PostNL (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De look van het Versturen-tabblad is vernieuwd.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.