Jongen met FireFlies oordopjes

FireFlies: deze betaalbare draadloze oordopjes zijn een hit

FireFlies zijn draadloze oordopjes die relatief goedkoop zijn. De draadloze oordopjes zijn via Kickstarter te bestellen en leveren ook nog goed geluid.

Draadloze oordopjes zijn vaak toch nog niet echt draadloos, maar zitten met een kabeltje of beugel aan elkaar vast. Het wordt pas Γ©cht mooi als je oordopjes hebt die echt draadloos zijn zoals de Bragi Dash, Earin of Kanoa. Maar die zijn vrij duur. Gelukkig komen de makers van FireFlies nu met een goedkoper alternatief: draadloze oordopjes die $79 kosten en die je niet in de weg zitten als je bijvoorbeeld aan het klimmen of hardlopen bent.

Fireflies oordopjes

FireFlies: echt geen kabeltjes

FireFlies zijn oordopjes waarbij je echt geen last hebt van de kabels. De oordopjes bieden volgens de makers bovendien een prima geluid. “Ons doel was om oordopjes te maken met een hoge kwaliteit, draagcomfort en duurzaamheid – en om ze betaalbaar te houden”, zeggen de makers. De oordopjes maken via Bluetooth verbinding met alle apparaten die dat ondersteunen. Behoorlijk wat mensen geloven wel in het project, want terwijl er maar $20.000 aan financiering nodig was zit het project inmiddels al op ruim $350.000. Dat lage bedrag komt omdat de makers van FireFlies de ontwikkelingsfase al hebben afgerond. Je hoeft dus niet een jaar te wachten voordat de oordopjes in je bezit zijn, want de productie kan meteen beginnen. In september worden de eerste exemplaren afgeleverd.

De uiteindelijke winkelprijs gaat 150 dollar bedragen, maar de early bird-prijs is slechts 79 dollar. Vanwege het succes hebben de makers besloten om de early bird-prijs nog eens te verlengen voor 3.750 klanten. In het pakket vind je een set oordopjes, een oplader, siliconen opzetstukjes om de FireFlies passend te maken voor jouw oren, een zogenaamde locking wing en een microUSB-kabel. Het leuke is dat er een oplaadhoesje bij zit, waarmee je de oordopjes onderweg nog eens drie keer kunt opladen. Kijk op Kickstarter als je interesse hebt in dit project.

FireFlies in de hand

FireFlies: dit zit er in de doos

Jongen met FireFlies oordopjes

FireFlies: deze foto geeft een indruk van de grootte

FireFlies met iPhone

FireFlies met doosje

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2016, 10:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.