Digitaal springtouw nu te koop in Apple Store

De Tangram Smart Rope, een digitaal springtouw met projectielampjes, is nu verkrijgbaar in de Nederlandse Apple Store. Tel je sprongen en doe de meegeleverde workouts om fit te worden.

Als je regelmatig in de Apple Store komt, zul je hebben gemerkt dat je er veel meer kunt krijgen dan hoesjes en speakers. Soms komt er iets bijzonders bij, zoals dit digitale springtouw (€89) dat automatisch meet hoeveel sprongen je hebt gemaakt.


smart-rope-springtouw

Tangram Smart Rope

Het Tangram-springtouw is meerdere Apple Stores wereldwijd verkrijgbaar, ook in Nederland. Het springtouw heeft ingebouwde ledlampjes die een digitaal display in de lucht projecteren, zodat je kunt zien hoeveel sprongen je al hebt gemaakt. Ondertussen meet het springtouw ook je calorieën en trainingsduur en er is een ranglijst om te zien of je beter presteert dan je vrienden.

Tangram Smart Rope-springtouw

De bijbehorende Smart Gym Pro-app werkt op je iPhone, iPad en Apple Watch en laat zien hoe vaak je hebt gesprongen. De app geeft bovendien aanbevelingen voor intervaltrainingen en stuurt de metingen door naar Apple’s HealthKit.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het model dat in de Apple Store wordt verkocht heeft helaas niet de zilverkleurige handgrepen zoals op de foto bovenaan dit artikel. In plaats daarvan zijn de handgrepen uitgevoerd in wit plastic. Maar de 23 ledlampjes die je trainingsgegevens projecteren zijn natuurlijk wel aanwezig. Je kunt je afvragen of een prijsverhoging van een paar tientjes ten opzichte van een simpel springtouw het waard is. The Verge vindt het allemaal maar onzin. Maar het past wel in een trend: allerlei fitness- en sportaccessoires worden gaandeweg slim, van basketbal tot bokshandschoen.

Smart Rope-app

Smart Rope handen

Smart Rope opberghoes

Hieronder zie je nog een filmje van het springtouw in actie. Voor €89,95 doen zij ook mee met de pret, waarbij ze kunnen kiezen uit de maten Small, Medium en Large. Small is geschikt voor gebruikers van 152 tot 163 cm lichaamslengte, medium is voor 163 tot 178 cm en Large is bedoeld voor mensen van 178 tot 188 cm lengte.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 juli 2016 om 13:00
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.