iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 6 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 6 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet grote iPhone-event komt rap dichterbij, maar dat weerhoudt Apple niet van het vrijgeven van de tiende ontwikkelaarsbeta voor iOS 11, snel gevolgd door publieke beta nummer negen. Ander nieuws vandaag: Apple heeft interesse in de filmrechten van James Bond en zou het daar niet bij willen laten. Ook heeft Apple de Event-app voor de Apple TV bijgewerkt voor het aanstaande iPhone-event. En hoe kun je de privacyvriendelijke zoekmachine DuckDuckGo instellen op je iPhone en iPad. Dat en nog veel meer in deze goed gevulde iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Ziggo GO app-menu's

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Knab Bankieren (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - De Knab Bankieren-app ondersteunt nu QR-codes voor SEPA en sorteert alvast voor op iOS 11.
  • Ziggo GO (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De Ziggo Go-app laat je nu ook filteren op zendernaam en verbetert de lijstweergave van de tv-gids.
  • Kobo Books (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Kobo maakt het mogelijk om de startpagina te bewerken en artikelen te bekijken.
  • Google Maps (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Google Maps laat je voortaan een route tekenen en de afstand tussen punten en plaats op de kaart meten.
  • Voor de echte nerds: 1Password werkt binnenkort ook vanuit de commandline. De publieke beta ging vandaag van start.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.