iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 6 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 6 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet grote iPhone-event komt rap dichterbij, maar dat weerhoudt Apple niet van het vrijgeven van de tiende ontwikkelaarsbeta voor iOS 11, snel gevolgd door publieke beta nummer negen. Ander nieuws vandaag: Apple heeft interesse in de filmrechten van James Bond en zou het daar niet bij willen laten. Ook heeft Apple de Event-app voor de Apple TV bijgewerkt voor het aanstaande iPhone-event. En hoe kun je de privacyvriendelijke zoekmachine DuckDuckGo instellen op je iPhone en iPad. Dat en nog veel meer in deze goed gevulde iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Ziggo GO app-menu's

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Knab Bankieren (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De Knab Bankieren-app ondersteunt nu QR-codes voor SEPA en sorteert alvast voor op iOS 11.
  • Ziggo GO (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De Ziggo Go-app laat je nu ook filteren op zendernaam en verbetert de lijstweergave van de tv-gids.
  • Kobo Books (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Kobo maakt het mogelijk om de startpagina te bewerken en artikelen te bekijken.
  • Google Maps (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Google Maps laat je voortaan een route tekenen en de afstand tussen punten en plaats op de kaart meten.
  • Voor de echte nerds: 1Password werkt binnenkort ook vanuit de commandline. De publieke beta ging vandaag van start.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.