iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 6 december 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 6 december 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagHet is vandaag een positief-nieuws-dag, want bijna alle nieuwtjes hebben wel iets waar je blij van wordt of waar je iets aan hebt. Zo heeft Apple er eindelijk voor gezorgd dat tekstvervanging synchroniseert tussen al je apparaten. Ook kun je nu de Amazon Prime Video-app installeren op je Apple TV en Pokémon Go krijgt 50 nieuwe Pokémon vangen. Ook is er goed nieuws voor mensen met een iPhone 8, want de Amerikaanse consumentenorganisatie Consumer Reports raadt dit toestel aan, in plaats van de iPhone X. We leggen ook uit hoe je de donkere kleuren op de Mac inschakelt, hoe je iTunes-tegoed cadeau geeft en hoe je Apple Music-muziek offline opslaat. Is er dan helemaal niets om over te klagen? Toch wel: we vinden dat Apple eindelijk eens iDeal moet gaan ondersteunen in de App Store. Dat en meer vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Foto van een vrouw bewerken in Pixelmator Pro.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Pixelmator Pro (€59,99, Mac, macOS 12.0+) - Had je problemen met Pixelmator Pro? In deze nieuwe release zijn de bugs hopelijk opgelost.
  • iSmoothRun (€5,99 + IAP, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - Deze fitnessapp heeft nu ook workouts op de Apple Watch.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.