macOS High Sierra bug

macOS High Sierra 10.13.2 voor de Mac nu te downloaden

Na weken testen is zojuist macOS High Sierra 10.13.2 vrijgegeven. Deze nieuwe versie lost enkele bugs op en is beschikbaar voor elke Mac die werkt met High Sierra. Lees hier welke bugs er verholpen zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

macOS High Sierra bug
Er staat weer een nieuwe update voor je klaar in de Mac App Store: Apple heeft macOS High Sierra 10.13.2 vrijgegeven. Iedere Mac die geschikt is voor macOS High Sierra kan met deze versie, die voornamelijk bugfixes bevat, aan de slag.

macOS High Sierra 10.13.2 beschikbaar

Samen met iOS 11.2 en alle andere versies, is macOS High Sierra 10.13.2 de afgelopen weken flink getest. Er zijn meerdere betaversies verschenen, dus het is te hopen dat er geen bugs meer verstopt zitten in deze nieuwe versie. Ook hopen we dat de rootbug nu definitief is opgelost. Apple zegt dat de samenwerking met USB-audio-apparaten is verbeterd en dat er verbeteringen zijn in de VoiceOver-navigatie en het gebruik van Braille-apparaten.

Dit staat er in Apple’s officiële releasenotes:

The macOS High Sierra 10.13.2 update improves the stability, compatibility, and security of your Mac, and is recommended for all users.

This update:

  1. Improves compatibility with certain third-party USB audio devices
  2. Improves VoiceOver navigation when viewing PDF documents in Preview
  3. Improves compatibility of Braille displays with Mail

Je vindt de update via de Mac App Store in het Updates-tabblad.

De afgelopen weken was macOS High Sierra nogal negatief in het nieuws, vanwege een serieuze bug waardoor iemand eenvoudig kon inbreken in een Mac. Apple heeft die bug destijds snel opgelost met een tussentijdse update van macOS High Sierra 10.13.1, die automatisch geïnstalleerd werd. macOS High Sierra 10.13.2 focust op andere bugs. Apple bood vervolgens wel haar excuses aan voor de slechte beveiliging.

Bekijk ook

Ernstige High Sierra-bug geeft iedereen admin-rechten: update nu te downloaden

Een ernstige bug zorgt ervoor dat je als admin kunt inloggen op een Mac, zonder een wachtwoord in te vullen. De update is nu te downloaden!

macOS High Sierra 10.13.2 bevat waarschijnlijk ook ondersteuning voor de aankomende iMac Pro. Apple kondigde deze eerder dit jaar aan en zou nog deze maand verkrijgbaar moeten zijn. De iMac Pro is een zeer krachtige en prijzige nieuwe iMac die alleen in een spacegrijze uitvoering beschikbaar is, inclusief bijpassende accessoires zoals een Magic Mouse 2 en Magic Keyboard. Zodra deze nieuwe iMac Pro officieel in de verkoop gaat, lees je dat op iCulture.

Bekijk ook

iMac Pro: alles over Apple's krachtigste desktop voor professionals

Alles over de iMac Pro: releasedatum, functies, prijs, beschikbaarheid en meer. Bekijk video's van de iMac Pro en lees over de vernieuwingen.

Mocht er nog iets bekend zijn over nog niet eerder genoemde bugfixes in macOS High Sierra 10.13.2, dan werken we dit bericht bij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.