Apple Watch-ringen

iCulture daagt je uit: de einduitslag van de Apple Watch-ringen

De maand januari zit erop, dus dat betekent dat het tijd is om de balans op te maken. Is het jou gelukt om alle activiteitenringen van de Apple Watch gedurende vier volledige weken vol te maken? Lees in dit artikel om onze resultaten te bekijken.

Apple Watch-ringen
Het is zover: de maand januari zit erop. Is het jou gelukt om alle Activiteit-ringen gedurende vier weken van januari vol te maken? Wij maken de balans op en laten jullie onze resultaten zien. De conclusie die we kunnen trekken: er is voor veel redactieleden nog wel wat werk aan de winkel. Het is slechts de helft van de redactie gelukt om alle ringen tussen 4 en 31 januari vol te maken. Hoe heb jij het er vanaf gebracht?

Poll niet zichtbaar? Vul dan in via deze link.

Goed begin van het nieuwe jaar

Begin januari daagden wij jullie uit: probeer gedurende vier weken tussen 4 januari en 31 januari jouw Apple Watch-activiteitenringen helemaal vol te maken. De activiteitenringen zorgen ervoor dat je in beweging blijft, een bepaald aantal calorieën verbrandt en niet de hele dag stilzit. Hier is uiteraard wel enige motivatie voor nodig en met deze uitdaging wilden wij jullie helpen alle ringen vol te krijgen. Zo zorg je niet alleen voor een voldaan gevoel, maar begin je het nieuwe jaar ook lekker actief.

Helaas is de conclusie dat niet iedereen van de redactie gemotiveerd genoeg was om alle ringen vol te krijgen. Jean-Paul, Gonny en Bas hebben hun stinkende best gedaan en alle ringen vol gekregen, terwijl dit Benjamin, Lars en Alex helaas niet gelukt is. Benjamin had vooral in het weekend moeite met het volbrengen van alle doelen, terwijl Lars gedurende de hele week veel te vaak stil bleef zitten. Alex heeft gedurende de maand wisselende resultaten geboekt.

Eindresultaten van de iCulture-redactie

Hieronder vind je de volledige resultaten van de iCulture-redactie. In totaal waren er gedurende de uitdaging 28 dagen waarin de volledige activiteitenringen gevuld moesten worden. Het getal tussen haakjes geeft aan hoeveel ringen er bij de desbetreffende persoon volgemaakt zijn.

Apple Watch-ringen Jean-Paul in januari 2016. Apple Watch-ringen Gonny in januari 2016.

Jean-Paul (28) en Gonny (28)

Apple Watch-ringen Benjamin in januari 2016. Apple Watch-ringen Lars in januari 2016.

Benjamin (13) en Lars (0)

Apple Watch-ringen Bas in januari 2016. Apple Watch-ringen Alex in januari 2016.

Bas (28) en Alex (4)

Heb jij de uitdaging gehaald?

En nu is het jouw beurt om met de billen bloot te gaan: is het gelukt om alle activiteitenringen van 4 tot en met 31 januari 2016 volledig vol te maken? Laat jouw eindresultaat hieronder blijken (eventueel met een screenshot) en wie weet mag je jezelf uitroepen tot (mede)winnaar van deze eerste iCulture daagt je uit. En nog belangrijker: probeer de inspanningen ook de rest van het jaar vol te houden en wie weet wordt 2016 voor jou een sportief jaar. Zet hem op!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2016, 14:33
Categorie Achtergrond
Onderwerpen activiteit, apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.