T-Mobile MB-verdeler

T-Mobile MB-verdeler laat je je databundel gebruiken op meerdere iPhones en iPads

T-Mobile introduceert de MB-verdeler, waarmee je je databundel kunt gebruiken op meerdere iPhones, iPads en andere toestellen. Je krijgt meerdere simkaarten (multisim) op één abonnement.

T-Mobile kondigt vandaag de MB-verdeler aan: één databundel voor meerdere apparaten. Vanaf 1 februari kunnen klanten van T-Mobile dankzij de MB-verdeler één databundel op meerdere apparaten gebruiken. Het geldt voor de meeste abonnementen (maar niet voor de i-abonnementen!), zonder extra maandelijkse kosten. Voor de MB-verdeler betaal je eenmalig €14,99 om extra simkaarten te ontvangen. Vervolgens stop je de simkaarten in je iPhone, iPad en eventuele andere toestellen die je hebt. De MB-verdeler is beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten, zowel zakelijk als particulier.

T-Mobile MB-verdeler

T-Mobile speelt met deze dienst in op de wens van consumenten om op steeds meer apparaten mobiel internet te gebruiken. Om te voorkomen dat je voor elk apparaat een apart abonnement moet afsluiten is deze oplossing bedacht. Helaas grijpen de oudgedienden met een i-abonnement mis, want zij krijgen een melding dat de MB-verdeler niet kan worden afgesloten.

Wel is het toegestaan dat je de simkaarten in toestellen van gezinsleden stopt. Het idee erachter is dat je je niet meer druk hoeft te maken je de databundel die je hebt afgesloten wel opmaakt. Je betaalt eenmalig €14,99 voor de MB-verdeler en krijgt daarvoor twee extra simkaarten.

Meer info: MB-verdeler

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2016, 13:02
Categorie Providers
Onderwerpen data, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.