iculture-peilt
iCulture Peilt
Mail-app op de iPad Pro met iOS 9.

iCulture peilt: kijk jij uit naar de iPad Air 3?

Het is alweer een tijd geleden dat er een nieuwe iPad Air op de markt verscheen. De verkoopcijfers wijzen er ook op dat iPads steeds minder populair worden. Kijk jij nog uit naar een nieuwe iPad Air?

Op iCulture lees je vaak nieuwe berichten over de nieuwste iPhones. Zo zijn er de laatste tijd een hoop geruchten over de iPhone 6c, terwijl er ook al druk gesproken wordt over de iPhone 7. Naast de iPhone is er nog een andere productcategorie waar Apple een nieuw product voor in de planning heeft staat. De iPad Air-lijn heeft al even geen update gekregen en de verkopen van de iPad lijken alleen maar terug te lopen. Wij zijn daarom benieuwd: kijk jij nog uit naar een nieuwe iPad Air?

Mail-app op de iPad Pro met iOS 9.

iPad Air 3 in het eerste half jaar van 2016 verwacht

Het is alweer even geleden dat Apple een nieuwe iPad Air op de markt gebracht heeft. De iPad Air 2 stamt uit november 2014 en bracht als vernieuwing Touch ID en extra werkgeheugen. Ook de camera was verbeterd. Het laatste gerucht gaat dat de iPad Air 3 in de eerste helft van 2016 verschijnt. Deze zou het wel moeten doen zonder 3D Touch.

Wel bracht Apple onlangs de iPad Pro en iPad mini 4 uit, maar voor mensen die graag het formaat van de gewone iPad willen, is er op dit moment nog geen nieuw model. Wij zijn dan ook razend benieuwd of jij nog interesse hebt in een iPad Air 3. Of is voor jou het formaat van de iPad mini ruim voldoende of geef je zelfs liever de voorkeur aan een iPhone 6s Plus? Laat je mening blijken in onderstaande poll.

Poll niet zichtbaar? Invullen kan via deze link.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2015, 13:00
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen iculture peilt, ipad air 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.