iPad-Air-3-half-2016

‘iPad Air 3 verschijnt in eerste helft 2016, zonder 3D Touch’

Apple-analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities voorspelt dat we in de eerste helft van 2016 aan de slag kunnen met de iPad Air 3. De tablet zal echter geen 3D Touch ondersteunen, als we de analist mogen geloven.

iPad-Air-3-half-2016

De populaire Apple-analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities blikt vooruit naar 2016 en de opvolger van de iPad Air 2. In de eerste helft van het jaar zouden we de iPad Air 3 kunnen verwachten, die net als de iPad Pro geen 3D Touch ondersteunt.

Het ontbreken van 3D Touch in de iPad Air 3 zou te maken hebben met productieproblemen, zo zegt KGI. Omdat de iPad Air 3 in het eerste half jaar moet verschijnen, zou het een logische kandidaat zijn voor het vermoedelijke het Apple Event dat in maart plaats moet vinden.

Vermoedelijk Apple Event in maart

Daar zouden we naast deze nieuwe iPad Air ook de Apple Watch 2 te zien krijgen, en de iPhone 6c. Omdat het Kuo het echter over de volledige eerste helft van 2016 heeft, zou de iPad Air 3 ook onthuld kunnen worden tijdens WWDC 2016. Hoewel de iPad Air 3 dus geen 3D Touch krijgt, maakt de iPhone 7 volgens KGI wel gebruik van het zelfde systeem dat nu in de iPhone 6s en iPhone 6s Plus verwerkt zit.

Tot slot benadrukte Kuo wederom te verwachten dat Apple voor het eerst in de geschiedenis minder iPhones zal gaan verkopen in 2016 dan het jaar ervoor. Dit sluit aan bij de berichten die gisteren online verschenen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2015, 17:40
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad air 3, Ming-Chi Kuo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.