Harmony-3-icon

Harmony 3 is Apple’s gratis App van de Week

De muzikale puzzelgame Harmony 3 kun je zeven dagen lang gratis downloaden. Apple's gratis App van de Week speel je deze keer het beste met een koptelefoon op.

Harmony-3-icon

Je zou het door de feestdagen bijna vergeten, maar Apple heeft ook deze laatste week van 2015 een app uitgeroepen tot gratis App van de Week. De muzikale game Harmony 3 is de hekkensluiter van het jaar.


Iedere week zet Apple een app of game in het zonnetje in de App Store door hem als gratis App van de Week te benoemen. Deze app is vervolgens zeven dagen lang voor niets uit de Store te plukken.

Sorteren op kleur in Harmony 3

In Harmony 3 (link) draait het om het verplaatsen van gekleurde vlakken, zodat ze op kleur gesorteerd staan. Terwijl je blokken verschuift hoor je rustgevende muziek op de achtergrond, die het beste tot zijn recht komt als je een koptelefoon opzet.

Harmony-3 Harmony-3

Kleine figuurtjes in de blokken laten zien hoe vaak je ze moet verplaatsen. Dit kan soms betekenen dat je een vakje dat eigenlijk al goed stond, toch op een andere plek moet zien te krijgen. In het begin wat verwarrend, maar bij de derde puzzel denk je er niet meer over na.

Het principe van Harmony 3 is erg simpel, en daar schuilt dan ook de kracht van dit spel. Dit eenvoudige concept wordt namelijk steeds verder uitgebreid, zodat je geleidelijk met steeds lastigere puzzels te maken krijgt. Gelukkig kun je stappen ook ongedaan maken, wat ervoor zorgt dat je niet steeds opnieuw moet beginnen als je een foutje maakt.

Genoeg te doen in Harmony 3

Als Harmony 3 je bevalt heb je meer dan genoeg te doen; er zitten al meer dan 170 puzzels in de standaard game, en dan rekenen we de updates nog niet eens mee. Zo kreeg het spel op 10 december nog een gratis uitbreiding met 50 nieuwe levels voor de feestdagen, inclusief nieuwe muziek.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.