iculture-peilt
iCulture Peilt
Apple Watch 4

iCulture peilt: Wat vind jij van de Apple Watch?

Wat vind jij van de Apple Watch? In deze poll willen we weten wat jij nou echt vind: een grote flater, of het beste product dat Apple in jaren gemaakt heeft?

apple watch tim cook juichstemmingWe hebben jullie eerder al gevraagd wat er zo goed (of slecht) is aan de iPhone 6. Nu is het tijd om eens naar de Apple Watch te kijken. Heeft Apple je positief verrast en zit je te popelen om straks eentje te halen? Of kan er nog wel wat verbeterd worden aan het uiterlijk, de functies en de accessoires eromheen? Bij de iPhone 6 waren de meeste reacties toch wel positief gestemd, maar we zijn benieuwd of dat bij de Apple Watch ook zo is. Veroorzaakt de Apple Watch bij jullie net zo’n juichstemming als bij Tim Cook, toen hij de smartwatch voor het eerst op het podium kon laten zien?


Toegegeven, het is natuurlijk geen Zwitsers erfstuk, die Apple Watch. Maar de fabrikanten van smartwatches proberen dan ook een heel andere doelgroep aan te spreken dan de traditionele horlogemakers die vaak op duur en traditie insteken. Zou de gemiddelde tiener of student staan te springen om een Omega- of Rolex-horloge te kopen? Vast niet. Maar een sportieve Apple Watch waarschijnlijk wel. Hetzelfde geldt voor drukke moeders, die hun handen vrij moeten houden om te multitasken: een duur erfstuk doe je niet om, een Apple Watch wel. Want daar kan je meteen alle notificaties op aflezen.


Is de poll niet goed zichtbaar, probeer het dan via deze link

apple watch stijl 3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

81 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.