hootsuite-ipad

Hootsuite voor iOS laat je makkelijker profielen kiezen

Hootsuite voor iPhone en iPad bevat een nieuw berichtenscherm waarmee je makkelijker berichten voor sociale media kunt schrijven en inplannen.

hootsuite icoon grootHootsuite, de app waarmee je alle populaire sociale netwerken kunt beheren, heeft een update uitgebracht voor de iOS-app. Het is nu makkelijker dan ooit om berichten in te plannen voor Twitter, Facebook, Linkedin en Foursquare. Hootsuite is vooral populair bij bedrijven, die de app gebruiken om berichten klaar te zetten en de reacties op sociale media te volgen. Je kunt vanuit de app je sociale netwerken updaten, berichten inplannen en kijken hoe je pagina’s presteren. De update bevat een nieuw scherm voor het schrijven van berichten, waarop je via de nieuwe profielenkiezer aangeeft op welke sociale netwerken het bericht moet verschijnen. Ook kun je een profiel pinnen om het als favoriet te markeren. Handig voor mensen die tientallen accounts moeten beheren.

hootsuite-ipad

Wil je dat alle berichten altijd op een bepaald sociaal netwerk verschijnen (bijvoorbeeld Twitter), dan kun je dat als default instellen. Verder voegt de app automatisch een @ of # toe als je iemand noemt of een hashtag gebruikt. Kleine veranderingen in de nieuwe app zijn ondersteuning voor Italiaans en een vernieuwde viewer voor plaatjes. Je kunt daarmee foto’s schermvullend bekijken voordat je ze aan een bericht toevoegt.

Hootsuite is een concurrent van diensten als Buffer en Sprout Social. Die zijn duidelijk gericht op zakelijk gebruik, terwijl je Hootsuite ook voor de social media-exploitie van je eigen persoontje kunt gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 14:26
Categorie Apps
Onderwerpen facebook, linkedin, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.