Buffer voor Twitter en Facebook: vernieuwde app voor berichten plannen

Buffer voor iPhone laat je berichten inplannen op Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ en App.net. De app biedt ook content suggesties.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Buffer iPhone iPad berichten inplannenBuffer, de applicatie om berichten voor sociale media mee voor te bereiden, heeft een grote update gekregen. De iPhone-app heeft een nieuw design gekregen dat beter past bij iOS 7. Ook zijn de mogelijkheden om berichten in te plannen voor Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn en App.net uitgebreid. Zo kan je nieuwe teamleden voor een gezamenlijk account vanuit de app uitnodigen. Ook ging de berichtenbewerker op de schop.


Knipper twee keer met je ogen en het vernieuwde Buffer lijkt zelf wel een sociaal netwerk. Je geplande berichten worden onder elkaar opgestapeld, met de beoogde tijd van plaatsing vermeld. De app ziet er bijtijds en verzorgd uit met iOS 7-uiterlijk, verder verfraaid met de tekstloze knoppenbalk onderin beeld.

De schedule editor voor het bewerken van berichten werd ook bijgeschaafd. Daarop kan je op je accountnaam tikken om tussen profiel en pagina’s van de gekoppelde sociale netwerken te kiezen. Daarboven tref je optie om een bericht meteen te delen of als volgende in de wachtrij te zetten. Je kan hem ook ouderwets vrijblijvender klaarzetten met de Buffer-knop.

Buffer voor Twitter en Facebook schema's ICS Buffer ingeplande berichten

In navolging van de webdienst, tref je nu ook in de Buffer-applicatie suggesties voor welke berichten je eventueel zou kunnen publiceren. Ze zijn misschien louter bedoeld ter inspiratie, maar je kan ze daadwerkelijk inplannen. Nederlandstalige accounts op Twitter en Facebookpagina’s vallen dan wel door de mand trouwens: de suggesties zijn Engelstalig. De laatste verbetering is dat je een bericht opnieuw kan plaatsen vanuit de statistiekenpagina, waarin je in getallen en grafieken ziet hoe goed een bericht heeft gescoord.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.