HD-video’s op hoge kwaliteit uploaden met 720tube

Met de applicatie 720tube kun je HD-video's op je iPhone direct op hoge kwaliteit op YouTube plaatsen. Handig als je op vakantie bent!

hd-videoOm een HD-video van je iPhone 4 op YouTube te krijgen, moet je jouw iPhone synchroniseren, de HD-video opzoeken en vervolgens handmatig uploaden. De gratis applicatie 720tube maakt dit proces een stuk makkelijker. Met deze applicatie kun je vanaf jouw iPhone de video’s direct op hoge kwaliteit op YouTube plaatsen. Handig als je op vakantie een filmpje maakt en je wilt die direct aan het thuisfront laten zien.

Natuurlijk heb je een YouTube-account nodig om video’s te uploaden. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je die via 720tube maken. Vervolgens kies je een video en voeg je een beschrijving en tags toe. Daarna kun je kiezen of je de video openbaar wil publiceren of niet.

720tube

Na het uploaden kun je de link kopiëren, om die vervolgens te delen met anderen. Dit kan via e-mail, maar ook via Twitter, Facebook of MSN.

Deze applicatie is gratis, omdat de makers geld verdienen met iAds. Zorg dat je 720tube niet mist!

Downloaden: 720tube (gratis)

Via: iPhone ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2010, 17:50
Categorie Apps
Onderwerpen video, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.