Handoff Apple Watch Mac

Handoff tussen Apple Watch en Mac: zo ziet het er uit

Wist je dat je straks Handoff op de Apple Watch kunt gebruiken om op de Mac bijvoorbeeld getoonde mailtjes te openen? Een vroege screenshot laat zien hoe dit er uit zal zien.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Op het moment kun je met Handoff app-informatie uitwisselen tussen je iPhone, iPad en Mac, maar wist je dat deze functie ook zal werken met de Apple Watch? In de laatste versie van Yosemite zitten zelfs al de afbeeldingen die worden gebruikt bij Handoff op de Apple Watch. Dat geeft ons nu alvast een idee van hoe deze functie er precies uit zal zien.

Handoff Apple Watch Mac

Lees ook: Zo werkt Handoff voor Mac, iPhone en iPad

Een screenshot van het Duitse iFun laat zien hoe de Apple Watch met Handoff op je Mac kan opduiken. Zit je op de Apple Watch een mailtje te lezen? Dan verschijnt de Mail-ap in je dock, met daarnaast een klein horloge-icoon. Op dezelfde manier die we gewend zijn van Handoff met een iPhone, iPad of iPod touch.

Het Handoff-icoontje in Yosemite heeft een bekend design: Apple zou ditzelfde icoon gebruiken voor de Apple Watch-app op de iPhone. Deze nieuwe app zal in iOS 8.2 worden geïntroduceerd en laat je basisinstellingen van het horloge aanpassen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2015, 17:32
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen apple watch, handoff, yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.