Apple-Watch-horlogebandjes

Handleiding Apple Watch nu te downloaden

De Apple Watch handleiding is nu te downloaden. Het bevat uitgebreide uitleg over functies van de Apple Watch.

Wil je een Apple Watch hebben, maar wil je je grondig voorbereiden op alle functies, dan is er nu de mogelijkheid om de officiële Apple Watch handleiding van Apple door te bladeren. De handleiding bevat gedetailleerde informatie over het gebruik van de smartwatch, zoals het instellen van wijzerplaten en notificaties, het bekijken van Glances, het gebruik van Digital Touch, bellen en e-mailen.

Apple Watch handleiding

Apple Watch handleiding: alleen digitaal

Ook als je niet van plan bent om nu al een Apple Watch te bemachtigen, kan het zin hebben de handleiding door te bladeren. Er staat namelijk veel informatie in, die je wat duidelijker maken hoe bepaalde functies nu eigenlijk zijn uitgevoerd. Mensen die hun Apple Watch in pre-order besteld hebben en op 24 april al krijgen uitgeleverd, kunnen meteen door de hoofdstukken bladeren, als een bepaalde handeling niet lukt. Aan de hand van plaatjes krijg je te zien hoe het werkt. Op elke pagina kun je meteen feedback geven of de uitleg zinvol is geweest. De handleiding is alleen digitaal te vinden. Wil je een papieren versie, dan zul je alles moeten uitprinten, maar dat zal Apple als milieuvriendelijk bedrijf niet toejuichen.

Apple Watch handleiding voorbeeld

Helaas voor die wat moeite hebben met Engels: momenteel is alleen de Engelstalige handleiding online gezet. Later zullen ongetwijfeld nog andere talen volgen. Ben je op zoek naar een soortgelijke handleiding voor de iPhone en iPad, dan zijn die ook online beschikbaar. Die zijn wel in het Nederlands te lezen. Ongetwijfeld zullen er de komende maanden ook een hoop boeken uitkomen, waarin het gebruik van de Apple Watch wordt uitgelegd.

De Apple Watch handleiding is te vinden op de website van Apple en is via deze link ook prima te lezen op de iPhone en iPad: Handleiding Apple Watch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2015, 19:26
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, handleiding

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.