Griffin reservebatterij voor Apple Watch

Met deze sleutelhanger laad je je Apple Watch vier keer op

Griffin heeft een reservebatterij voor de iPhone gemaakt, de Griffin Travel Power Bank. Ook maakten ze horlogebandjes voor de Apple Watch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het is CES 2016 en dat betekent: heel veel aankondigingen van accessoires die je voor je iPhone of Apple Watch kunt gebruiken. De Griffin Travel Power Bank heeft iets te bieden wat je niet zo vaak ziet. Meestal heb je voor Apple Watch-opladers de originele laadkabel nodig, maar bij de lader van Griffin hoeft dat niet. Hiermee laad je je Apple Watch vier keer op en hij past aan je sleutelbos.


Griffin reservebatterij voor Apple Watch

Griffin Travel Power Bank

Griffin maakt een van de eerste reservebatterijen voor de Apple Watch, die ook nog eens heel compact is. Het apparaatje heeft een inductielader ingebouwd, waarmee je je Apple Watch kunt opladen. Binnenin zit een 800 mAh-batterij, goed genoeg voor vier keer laden. De batterij zelf laad je via micro-USB op. Er zit één knop op voor in- en uitschakelen.

Griffin reservebatterij aan een sleutelbos

Voordat je meteen je creditcard trekt is het wel slim om te bedenken dat je met zo’n batterij die maar één functie heeft snel vastloopt. Raakt je iPhone leeg, dan heb je er niets aan. Het idee achter de Griffin Travel Power Bank is dan ook dat het klein genoeg is om altijd bij je te hebben, zodat het eigenlijk geen extra ballast is. Voor je iPhone zul je dan nog wel een andere batterij moeten meenemen.

Onze Nederlandse collega Rob Blaauboer maakte onderstaand interview op de CES:

De Griffin Travel Power Bank is in het tweede kwartaal van 2016 en kost $70, omgerekend zo’n €65.

Griffin horlogebandjes

Ook van Griffin: Apple Watch-bandjes

Griffin bracht ook twee Apple Watch-horlogebandjes uit. De Trainer Watch Band is gemaakt van siliconenrubber, is zweetbestendig en kost $40 maar is alleen geschikt voor de 42mm Apple Watch. Je kunt kiezen uit zwart, wit, rood en blauw. De Uptown Leather Band is voor $60 iets duurder en ziet er wat zakelijker uit. Kies bij deze uit toffee/goud, zwart/zilver, ecru/rosegoud en zeeschuim/zilver. Deze bandjes zijn verkrijgbaar in het derde kwartaal van 2016. Tegen die tijd is er alweer een nieuwe Apple Watch op de markt, vermoeden we.

Zens Cube reservebatterij

Zens heeft een laadblokje

Bij Zens zagen we op de CES 2016 ook een oplossing om je Apple Watch op te laden. De Zens Cube bestaat uit een kubusblokje, waarmee je je iPhone eveneens vier keer kunt opladen. Het blokje doet ook dienst als dock voor op je nachtkastje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.