Ty-Lite-iPhone

Met de Ty-Lite case staan je selfies altijd in de schijnwerpers

De stylist van Beyoncé heeft met de Ty-Lite een case gemaakt die omringd is met LED-lampjes. Deze zorgen ervoor dat je selfie altijd de juiste belichting heeft, en je filters zelfs zou kunnen overslaan.

Ty-Lite-iPhone

Je kent het wel, je loopt ‘s avonds over straat en krijgt ineens de sterke behoefte om de perfecte selfie te maken. Gemotiveerd pak je de iPhone uit je broekzak, opent de camera en ziet… niks. Het is te donker en daarmee vervliegt je kans op die Instagram-hit. De stylist van Beyoncé schiet de selfiefanaat te hulp met de Ty-Lite, een iPhone-case omringd met felle lampjes.

Voor eigenaren van een selfiestick is de Ty-Lite een interessante nieuwe manier om je selfie-mogelijkheden uit te breiden. De LED-lampjes in de iPhone-hoes zorgen ervoor dat je altijd de juiste belichting hebt voor een foto van je gezicht, waardoor het zelfs overbodig zou worden om een filter te gebruiken.

Ty-Lite: Cool, Warm of Brilliant

De lampjes hebben namelijk drie verschillende standen die allemaal een ander soort licht geven: Cool, Warm of Brilliant, om precies te zijn. Met een gele knop op de achterkant van de iPhone-case bedien je de lampen.

Ty Hunter, de stylist van Beyoncé en bedenker van de Ty Lite zegt dat verschillende beroemdheden hem al opgebeld hebben voor een exemplaar. In onderstaande video kun je zien hoe de verschillende soorten belichting er uitzien.

Ook niet-beroemdheden kunnen hun selfies belichten met de Ty-Lite voor de iPhone 6(s), iPhone 6 Plus en iPhone 5S. Voor de iPhone 6s heb je eigenlijk niet zo’n case nodig, want daarin zit al een selfieflitser. Alle modellen kosten $79,99 per stuk, wat omgerekend neerkomt op €73,35 exclusief de verzendkosten vanaf $9,95. Een goed belichte selfie op ieder moment is dus niet bepaald goedkoop, al is een geslaagde selfie voor sommigen ongetwijfeld onbetaalbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2016, 19:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.