Google Schemer nu als iPhone-app te downloaden

Google heeft Google Schemer uitgebracht, een iOS-app waarmee je activiteiten met anderen kunt plannen. Je geeft aan wat je gaat doen en kunt vrienden vinden die met je meedoen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

google schemer icoonGoogle heeft vandaag een iOS-versie van de activiteitenapp Schemer uitgebracht. De app kan worden gebruikt om nieuwe steden te ontdekken, een filmtip van een vriend te bekijken of te kijken wat je komend weekend gaat doen. Je ontdekt nieuwe dingen die je kunt doen en ziet welke vrienden met je mee willen gaan. Schemer is een relatief nieuwe Google-dienst waarmee je allerlei activiteiten kunt plannen en gelijkgestemden kunt vinden. Tot voor kort was Google Schemer alleen met invite te gebruiken. Eind april stelde Google Schemer open voor iedereen, via de Android-app.


google schemer iphoneMet de vandaag verschenen iOS-app kunnen ook iPhone-gebruikers zich bij de activiteiten aansluiten. Bij Schemer draait alles om ‘schemes’, maar daarbij moet je niet denken aan het Nederlandse woord schema. Een ‘scheme’ is een activiteit die je altijd nog eens zou willen doen, bijvoorbeeld een yogacursus volgen, Italiaans leren of bungeejumpen. Je verzamelt al deze voornemens en plannen in Schemer en legt via Google+ contact met vrienden die dezelfde plannen hebben. Het Schemer Team van Google maakte de aankondiging via Twitter bekend.

Schemer is nog niet officieel ondersteund buiten de VS, maar er zijn wel al enige activiteiten in Nederland’s en België’s grootste steden te vinden (Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brugge). Daarnaast kun je zelf schemes aanmaken.

Downloaden: Google Schemer (gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 mei 2013 om 17:00
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.