Quad Lock: iPhone makkelijk bevestigen aan een muur of fiets

De Quad Lock is een iPhone-case met bijbehorende bevestigingspunten, waardoor je hem bijvoorbeeld aan je muur kunt hangen. Een extra accessoire zorgt ervoor dat je hem op je fiets kunt gebruiken.

Quad LockHeel wat accessoires maken het mogelijk om je iPhone op een muur of een fiets te bevestigen. De Quad Lock maakt dit ook mogelijk, maar tekent zich door erg makkelijk in gebruik te zijn. Je hoeft alleen de iPhone in zijn case schuin tegen een bevestigingspunt te houden en hem vast te draaien. Dit bevestigingspunt kun je op verschillende plekken plakken met behulp van een speciale sticker.

Door je iPhone met de Quad Lock op te hangen kun je hem op andere manieren gebruiken. Hang je hem bijvoorbeeld aan je fiets, dan is de iPhone inzetbaar als fietscomputer. Een iPhone aan de muur kan als prima alternatief voor een hangende klok dienen.

Een Quad Lock wordt met twee bevestigingspunten verkocht voor $39,95. Betaal je $69,95, dan krijg je een derde bevestigingspunt waarmee je de iPhone hoger vastzet en twee elastiekjes, waarmee je dit hulpmiddel aan bijvoorbeeld een fiets kunt hangen. Bij allebei de sets krijg je dezelfde, zwarte iPhone-case. Verzendkosten voor de Quad Lock liggen relatief laag: voor $3,36 wordt het accessoire jouw kant al toegestuurd.

http://vimeo.com/36518323

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2012, 20:15
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.