Google-Keep-icon

Notitie-app Google Keep uitgebreid met widget en deelmenu

Google Keep, de notitie-app van Google, is er vandaag een stuk handiger op geworden. Zo kun je nu snel een nieuwe notitie aanmaken met de widget, en sla je bestanden sneller op met het deelmenu.

Google-Keep-icon De Google Keep-notities app is er vandaag een stuk handiger op geworden, zeker voor mensen die fanatiek Google Docs gebruiken. Ook is er een handige widget toegevoegd voor in het Vandaag-tabblad van het Berichtencentrum, zodat je snel toegang hebt tot je belangrijkste notities.

Google Keep vond pas eind september zijn weg naar iOS. Het bleek vooral een handig alternatief voor Apple’s Notities-app te zijn als je vaak met meerdere personen aan een document werkt. Met de app kun je snel een notitie plaatsen met spraak, tekst of een foto.

Google-Keep Google-Keep

Handige widget voor Google Keep

De nieuwste versie van Google Keep geeft je de mogelijkheid om een widget in het Vandaag-tabblad van je iPhone te plaatsen, zodat je door van boven naar beneden te vegen over je scherm direct een notitie in kunt zien of een nieuwe notitie toe kunt voegen. Een boodschappenlijstje bijvoorbeeld, of dat ene ding dat je echt niet mag vergeten vandaag.

Dankzij de toevoeging van deze widget heeft Google Keep weer een streepje voor op Apple’s Notities-app, die gek genoeg geen widget heeft. Ook kun je dingen nu direct opslaan in Keep omdat de app toegevoegd is aan het deelmenu van iOS. Google Docs-gebruikers kunnen hun Keep-notities daarnaast delen naar hun Google Docs-account.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2015, 21:00
Categorie Apps
Onderwerpen google, notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.