inbox-by-gmail-feature

Google Inbox krijgt slimmere snooze-timer

Google Inbox heeft voortaan een slimmere snooze-timer, waarmee een e-mail een uur voor je afspraak weer binnenkomt.

Google Inbox snoozeEen e-mail naar een later moment uitstellen is allang niet zo vreemd meer. Sinds de introductie van Mailbox heeft bijna iedere grote mailapp wel een manier om je e-mails later in je inbox terug te krijgen. Google’s mailapp Inbox pakt dit voortaan nog iets slimmer aan. Stuur je een e-mail naar de toekomst? Dan kun je hem bijvoorbeeld vlak voor een afspraak ontvangen.

Google Inbox snooze-functie

Inbox ziet wanneer er een tijd of datum in een e-mail wordt genoemd, iets waar de snooze-functie van de app gebruik van kan maken. Heb je een reservering ontvangen voor een etentje vanavond? met een veeg opzij ontvang je deze e-mail een uur voordat je gaat eten weer in je mailbox.

Op het moment lijkt de snooze-functie nog niet helemaal correct te werken bij ons. Nederlandstalige e-mails worden niet correct door Google gescand, waardoor je niet een automatisch snooze-moment krijgt toegewezen. Bij Engelstalige e-mails krijg je wel de juiste opties in beeld. Mogelijk dat Nederlandse ondersteuning op een later moment verder wordt uitgerold.

Voor de nieuwe snooze-functie heb je de laatste Google Inbox-update uitgebracht. In de update-beschrijving staat nog niets over de nieuwe mogelijkheid vermeld, maar Google beschrijft deze uitgebreid in een blogpost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2015, 12:15
Categorie Apps
Onderwerpen gmail, google, inbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.