iculture-peilt
iCulture Peilt
icentre-amsterdam-apple-watch-2

iCulture peilt: welke Apple Watch heb jij gekocht?

De Apple Watch is eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Welke Apple Watch heb jij gekocht en waar heb je dat gedaan? We proberen er achter te komen in een nieuwe editie van iCulture peilt!
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

icentre-amsterdam-apple-watch-2De Apple Watch is eindelijk in Nederland verkrijgbaar! We hebben lang moeten wachten tot de Apple Watch ook in Nederland te koop was, maar vanaf vandaag ligt de Watch hier eindelijk in Nederland. Daarom zijn wij reuze benieuwd: welke Apple Watch heb je nou eigenlijk gekocht? En hoe heb je hem aangeschaft? Laat het ons weten in deze editie van iCulture peilt!

Er zijn nogal wat opties bij de aanschaf van een Apple Watch: je kunt kiezen voor een Sport, Steel of Edition, waarbij je vervolgens de keuze hebt uit meerdere kleuren. Welke heb jij nou eigenlijk gekocht? Of sla je deze generatie van de Apple Watch nog even over? Laat het ons weten in deze poll:


Poll niet zichtbaar? Gebruik deze link!

Je hebt niet alleen de keuze uit veel Apple Watch-modellen: je kunt de Watch ook op meerdere manieren aanschaffen. De verkoop begon vanmorgen in de online Apple Store, waarna je ook terecht kon in de fysieke Apple Store en bij een select aantal Apple Premium Reseller. In ons artikel over de verkoopstart staan alle opties op een rij. Waar ben jij naartoe geweest? Wij zijn reuze benieuwd. Laat ook van je horen als je de Apple Watch eerder al hebt gekocht in het buitenland.


Poll niet zichtbaar? Gebruik deze link!

We horen uiteraard ook graag hoe de aanschaf van je gloednieuwe Apple Watch is gegaan. Moest je uren in de rij staan voor een winkel met weinig voorraad? Of was je in je eentje, waardoor je meteen aan de beurt was? Vertel het ons in de reacties!

Lees ook: Zo bereid je je voor op de Apple Watch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 12:55
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, iculture peilt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.