Pocket-voorlezen

Pocket voor iOS kan verhalen aan je voorlezen

Pocket voegt een handige voorleesfunctie toe aan de later lezen-app, die ook prima in het Nederlands verhalen kan vertellen. Leest Pocket vanavond een verhaaltje voor het slapen gaan?

Pocket-voorlezen
Met Pocket sla je online artikelen gemakkelijk op voor later, zodat je ze gemakkelijk kunt lezen als je geen internetverbinding hebt. De app maakt het nu nog gemakkelijker, met een handige voorleesfunctie die ook in het Nederlands werkt.

Artikelen die je nu opslaat in Pocket kun je met een druk op de knop laten voorlezen door een stem die wel erg op die van de Nederlandse Siri lijkt. Engelstlalige artikelen worden door een vrouw voorgedragen.

Lees ook: Short selecteert artikelen die je binnen 10 minuten kunt lezen

Pocket-nederlands Pocket-Voorleesfunctie

Zo werkt de voorleesfunctie

Voorlezen van artikelen doe je door een artikel in Pocket te zetten, het te openen en vervolgens op de drie bolletjes in de rechter onderhoek van het scherm te tikken. Selecteer daarna ‘Luisteren’ en de app begint direct met het voorlezen van het verhaal.

Onderin beeld verschijnt op dat moment een handig bedieningspaneel, waarmee je de voorlezer kunt pauzeren en vooruit- en terugspoelt. Met het schuifbalkje eronder stel je in hoe snel (of hoe langzaam) de stem door het verhaal heen gaat. De stem zelf klinkt wel wat robot-achtig, maar is in ieder geval goed te verstaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2015, 13:15
Categorie Apps
Onderwerpen lezen, pocket

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.