Reacties voor: Gerucht: iTunes 9 – iPhone-applicaties organiseren, integratie Twitter, Facebook en Last.fm

Volgens een tipgever krijgt iTunes 9 nieuwe functies, zoals integratie met Twitter, Facebook en Last.fm maar ook een mogelijkheid om de applicaties van je iPhone op de desktop te organiseren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 41 reacties

  1. Zal wel uitkomen rond de jaarwisseling.

    Die integratie van twitter etc. zit ik net zo op te wachten als voor mijn Xbox. Het is gratis, maar of ik het ga gebruiken…

    En dat is niet vanwege Twitter enzo, want ik gebruik Twitter, Facebook en Last.FM elke dag.

  2. hmm..

    dat over het icoontjes verplaatsen was een tijd geleden een concept van zomaar iemand. Het zou kunnen, maar toch denk ik niet dat apple dit gaat doen.

  3. Klinkt goed!

  4. Daar zat ik op te wachten, k hoop dat je dan ook de jailbreak apps kan organiseren :p (waarschijnlijk niet)

  5. Ik heb me er vandaag nog aan zitten ergeren met het rangschikken van mijn icoontjes op mijn iPhone. Hopelijk komt deze functie er in!

  6. Nice, ben benieuwd!

  7. Vette shit. Ik gebruik het allemaal dus laat maar snel komen September

  8. Na een jaar een geheel nieuwe iTunes lanceren? hmm, maar wie weet zou leuk zijn.

  9. Hmm, ik wil zeer binnenkort een MacBook gaan kopen. Maar als ik bluray support lees kan ik dan ook lezen dat nieuwe macbooks een bluray speler gaan krijgen?

    kan ik ook verwachten dat in september nieuwe macbooks aangekondigd gaan worden?

    Of is het echt puur Ipod?

  10. Ik hoop dat de gerucht waar is.

  11. Twitter, twitter, overal twitter.. Wanneer is die tijd over?

  12. Een playlist voor applicaties zou ook leuk zijn. Dan kun je meerdere sets hebben voor diverse gelegenheden.î„„

  13. Organiseren twijfel Ik over of het er ook maar ooit gaat komen. Apple is toch beroemd en geliefd om het feit dat het simpel en feilloos is. Alles is logisch, begrijpelijk en gebruiksvriendelijk. Werken met emulators of kleine schermpjes om in te delen word in mijn ogen erg omslachtig… Niet echt “Apple”.
    Of ze moeten er een briljante “Apple” manier voor hebben.

  14. @Erwin: nieuwe MacBook lijkt me sterk, hoewel de huidige alweer bijna een jaar oud is. Enige wijziging is in de MacBook pro geweest. Elk product heeft een lifecycle van ongeveer een jaar, vandaar iPod evenement, waar overigens vorig jaar de nieuwe generatie MacBooks en MB Pros werden aangekondigd als ik me nie vergis.

    Die laatste is al vernieuwd met aankondiging 3gs. We zullen dus zien..

  15. Origineel geplaatst door Erwin
    Hmm, ik wil zeer binnenkort een MacBook gaan kopen. Maar als ik bluray support lees kan ik dan ook lezen dat nieuwe macbooks een bluray speler gaan krijgen?kan ik ook verwachten dat in september nieuwe macbooks aangekondigd gaan worden?Of is het echt puur Ipod?

    Pas in juni zijn er nieuwe MacBooks gekomen, ik denk niet dat Apple na 3 maanden alweer nieuwe gaat uitbrengen. Misschien beginnen ze eerst met de iMac’s en dan pas de Macbooks.

  16. Last fm is er nu al als je maar betaald per maand, omdat je toevallig niet in US UK of duitsland woont

  17. Op een betere manier om icoontjes te schikken wacht ik a lang dus laat maar komen !

    Twitter? Facebook? Nee bedankt… daar zie het nut niet van in.

    Last.fm hoeft ook niet voor mij maar daar begrijp ik tenminste het nut voor anderen wel 😛 (zoiets als genius nu)

  18. Zou mooi zijn want de icoontjes verplaatsen op de huidige manier is waardeloos. De OS zit heel goed in elkaar maar hier is duidelijk niet over nagedacht, dat moet vele malen makkelijker kunnen.
    Twitter zit ik persoonlijk niet op te wachten maar dat is voor ieder anders natuurlijk (volgens mij hoor je over een jaar niets meer van twitter).

  19. Thats one thing the macs are bad for , no blueray player or recorder , even on the top end mac its just a dvd burner , one pain on macs is the mini cd’s you get with some adapters and phones , as they cant be used, with normal laptops you can use all sizes , with itunes and apps settings that is s must , i hate having to resort my apps and games into groups , wonder why the iphoneclub does not yet have an app to view the site , that should be the sites number 1 plan , least then they will catch up with the other iphone sites in holland

  20. Ik hoop het…

  21. Dat zou iTunes helemaal compleet maken (op een paar puntjes na dan).

    Ik wacht nog steeds op de Nederlandse mogelijkheid om films te huren en te kopen, want (als ze de prijzen omrekenen van dollar naar euro is dat erg aantrekkelijk).

    Een optie om films automatisch in iTunes naar het iPhone/iPod formaat om te zetten is een optie waar ik ook nog steeds op zit te wachten. En een optie om dvd’s te importeren zou ook wel handig zijn.

  22. Klinkt inderdaad goed.
    Als Apple dan ook meteen even regelt dat je ingebouwde apps die je niet nodig hebt, voorgoed kunt verbergen, dan zijn we weer een stuk opgeruimder!

  23. Zeg nooiit nooit maar de mac ooms zijn een paar maanden geldn ak aangepast.

    Ik verwacht in januari februari pas weer nieuwe MacBooks
    wie weet gaat er wT met de iMac gebeuren in september.
    Nieuwe behuizing. Blueray enz. En een tablet mac natuurlijk.

  24. Origineel geplaatst door Thumper_uk
    Thats one thing the macs are bad for , no blueray player or recorder , even on the top end mac its just a dvd burner , one pain on macs is the mini cd’s you get with some adapters and phones , as they cant be used, with normal laptops you can use all sizes , with itunes and apps settings that is s must , i hate having to resort my apps and games into groups , wonder why the iphoneclub does not yet have an app to view the site , that should be the sites number 1 plan , least then they will catch up with the other iphone sites in holland

    En ik antwoord lekker in het Nederlands: je kan gewoon iPhoneclub als app. toevoegen.

    Ga naar iphoneclub.nl en dan toevoegen op homescreen. Ze hebben zelfs al een speciaal icoon daarvoor. Het is wel is waar een web-app maar dat maakt niks uit.

  25. @Simon:

    ik vind web apss persoonlijk erg irritant aangezien ze steeds een nieuwe pagina openen in Safari die je dan steeds weer moet sluiten. Met gewone apss heb je dat niet. Dus zou het zelf heel fijn vinden als er een gewone Apo komt.

  26. Ik hoop dat ze nu ook eens de sync met mijn AOL adresboek er in verwerken!! Yahoo zit er wel in. Je kunt wel met je AOL screenname een iTunesaccount kunt aanmaken maar syncen homaar…..

  27. Synergy werkt mijn last.fm account al bij. Twitter heb ik losse apps voor. Maar dat iphone apps in itunes indelen mag er van mij snel komen 🙂 .

  28. Origineel geplaatst door Simon
    Origineel geplaatst door Thumper_ukThats one thing the macs are bad for , no blueray player or recorder , even on the top end mac its just a dvd burner , one pain on macs is the mini cd’s you get with some adapters and phones , as they cant be used, with normal laptops you can use all sizes , with itunes and apps settings that is s must , i hate having to resort my apps and games into groups , wonder why the iphoneclub does not yet have an app to view the site , that should be the sites number 1 plan , least then they will catch up with the other iphone sites in hollandEn ik antwoord lekker in het Nederlands: je kan gewoon iPhoneclub als app. toevoegen.Ga naar iphoneclub.nl en dan toevoegen op homescreen. Ze hebben zelfs al een speciaal icoon daarvoor. Het is wel is waar een web-app maar dat maakt niks uit.

    bedankt ik wil dat probeeren 🙂

  29. Twitter? Wat is dat?

    Vandaag heb ik na de vakantie de iPhone weer aan de computer gehangen. Gelijk de nieuwe software ook gedownload. Daarna moest ik de hele iPhone herstellen. Flink balen dus…

    Maar… ik zag ook dat alle icoontjes nu terug staan op de plek waar ik ze zelf wilde hebben. Dat was bij OS 2 wel anders. Het is dus al flink verbeterd!

  30. Die app manager zou eens tijd worden zeg. Heb daar Apple al lang geleden mee lastig gevallen. Iets wat iedereen trouwens moet doen. Heb je klachten/opmerkingen, meld het dan bij Apple. Hoe meer mensen dit doen hoe groter de kans dat Apple er ook iets mee doet.

  31. Origineel geplaatst door Roy
    @Simon:ik vind web apss persoonlijk erg irritant aangezien ze steeds een nieuwe pagina openen in Safari die je dan steeds weer moet sluiten. Met gewone apss heb je dat niet. Dus zou het zelf heel fijn vinden als er een gewone Apo komt.

    dat is zowel juist als fout… er zijn namelijk webapps die in een aparte browser draaien (zonder de balken boven- en onderaan) en die werken net als een echte app

    in principe kan elke webapp dit zolang de developer het maar ondersteund

    (ik weet wel niet of de iphoneclub.nl webapp het ondersteund)

  32. Heb geen problemen met die icoontjes zetten!
    Een blueray speler vindt ik volledig overbodig in een Macbook of iMac. Eigelijk in een computer in het algemeen. Dit is geen merwaarde want voor een film te zien op mijn iMac vindt ik redelijk nutteloos aangezien de kwaliteit van blueray niet kan getoont worden op dit scherm en zeker niet op een MacBook.

  33. Nep als je het mij vraagt, ik geloof er niet in

  34. Zelf gebruik ik voor last.fm op mijn iphone gewoon scrobbl, werkt geweldig. Als je wifi hebt, of edge of 3g, maakt niet uit. Hij scrobbled het toch wel.

  35. Wat zeikt iedereen toch over Twitter. Ik vind het tof dat het geïntegreerd gaat worden (als dat zo is); als je het niet gebruikt, dan lekker niet….

    Dat apps organiseren lijkt me handig 🙂

  36. @Kurt Spontini: Dus jij zegt dat je iMac geen resolutie van 1080P aan kan?

  37. @Sem: Ja, ben benieuwd hoe dat gaat werken dan… in je iPhone heb je dan meer icoontjes dan in iTunes!? Daarnaast heb je vast ook nog Safari bookmarks…

    Ik hoop dat Apple ook wat aan de mogelijkheden van muziek luisteren/zoeken doet… a la mediamonkey. En aan de performance… iTunes is nog steeds een dikke no-no sinds ik al jaren media monkey gebruik: itunes een noodzakelijk kwaad! 🙁

  38. Sorry hoor, maar die manier van Apps sorteren (filmpje) gaat zo echt niet werken. Totaal niet in de lijn van Apple. Het is toch precies hetzelfde als op de iPhone? Je blijft maar aan het slepen met die dingen.

    En als je springboard nu uit 10 pagina’s bestaat? Hoe zie je dat dan op je scherm? Hoe sleep je dan een icoontje van scherm 1 naar scherm 10?

    Even verder denken…

  39. Ik twijfel er niet aan dat je je apps kan organiseren in iTunes versie 9.

  40. al komt osx snow leopard uit, dan zullen ze die weer standaart op elke mac moeten zetten, daar zitte zoveel software updates bij, zal ongetwijfelt wel een verbetering van een van jullie problemen bij zitten,

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.