Reacties voor: Gerucht: de 7-inch iPad bestaat en lijkt op een iPhone 4

In uitgaansgelegenheden in de Zuid-Chinese miljoenenstad Shenzhen (waar Apple-fabrikant Foxconn is gevestigd) circuleren berichten over een 7-inch iPad die op de iPhone 4 zou lijken.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 49 reacties

  1. leuk dat ze die gaan uitbrengen maar ik zal toch voor deze ipad blijven gaan. aangezien de 7 inch toch iets te klein word. deze ipad is nu juist perfect van formaat

  2. geloof nooit dat deze er gaat komen…

  3. ik heb juist een iPad genomen vanwege het formaat dat hij heeft, lekker grooot:D

  4. ..Bij de iPhone heeft Apple pas na drie jaar een geheel nieuw ontwerp geïntroduceerd..

    Volgens mij is het design van de eerste iPhone (de zgn 2G) ook al na een jaar vervangen door de 3G…correct me if i’m wrong 😉

  5. Origineel geplaatst door Peer
    ..Bij de iPhone heeft Apple pas na drie jaar een geheel nieuw ontwerp geïntroduceerd..Volgens mij is het design van de eerste iPhone (de zgn 2G) ook al na een jaar vervangen door de 3G…correct me if i’m wrong

    De iPhone 4 is de eerste iPhone waarbij Apple het toestel echt een rigoureuze metamorfose heeft gegeven. Alle overige modellen (1e generatie, 3G, 3GS) lijken, op enkele details na, allemaal op elkaar.

  6. @Michel Lusthof: dat ben ik toch niet met je eens, sorry! Wat bij alle 3 modellen(2G, 3G(S) en 4) gelijk is gebleven is de aanblik van het display en de homebutton. de overgang van de 2G (alu achterkant icm kunststof antennekap) naar de 3G(s) is net zo significant als wat hier wordt beschreven mbt de eventuele nieuwe iPad. maar laten we niet te diep hierop ingaan …;)

  7. Origineel geplaatst door Peer
    @Michel Lusthof: dat ben ik toch niet met je eens, sorry! Wat bij alle 3 modellen(2G, 3G(S) en 4) gelijk is gebleven is de aanblik van het display en de homebutton. de overgang van de 2G (alu achterkant icm kunststof antennekap) naar de 3G(s) is net zo significant als wat hier wordt beschreven mbt de eventuele nieuwe iPad. maar laten we niet te diep hierop ingaan …;)

    Prima dat je dat niet met mij eens bent, daar hoef je geen sorry voor te zeggen. De een vindt het niks bijzonders, de ander een hele verandering. Daar gaat het echter niet om. Het gaat mij erom dat Apple, als de geruchten kloppen (en dat is zoals gewoonlijk maar weer de vraag), sneller duidelijke ontwerpveranderingen in de iPad aanbrengt dan bij de iPhone het geval was. En dat is op zich best interessant.

    Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat een iPhone 4-achtig ontwerp voor de iPad altijd de bedoeling is geweest, maar dat Apple dat niet kon doen. De iPad kwam immers uit voor de iPhone 4. Zou Apple de iPad een iPhone 4-achtig uiterlijk hebben gegeven, dan wist iedereen meteen hoe de nieuwe iPhone 4 er uit zou gaan zien. Temeer ook omdat het prototype natuurlijk al gelekt was. 1+1 is nog altijd twee.

  8. A4 ipad of Legal size iPad en ik koop ook die meteen!

    Vooral voor magazines…

  9. Retina display op de ipad is nog steeds mijn droom.

  10. Voor mij alleen een nieuwe iPad als deze twee camera’s, 512 GB RAM en een Retina Display krijgt (of tenminste 300 ppi). Zeker dat scherm van de huidige iPad irriteert me mateloos: kleine letters zijn vaak slecht leesbaar, iets wat zeker niet zo is bij de iPhone 4.

    Design maakt me niet veel uit, ik ben van Apple gewend dat dat altijd wel goed zit. Zo’n 7″-scherm zie ik echter niet zo zitten, zoiets kun je nog steeds niet fatsoenlijk in je zak stoppen… Tevens lijkt me het niet handig: ontwikkelaars moeten hun apps dan voor drie schermgroottes aanpassen, krijg je met zulke Android-perikelen te maken.

  11. Tsja, het kan vriezen en het kan dooien. Dat lijkt nog steeds het dichtst bij deze geruchten te liggen.

  12. Misschien zou Apple nog best wat kunnen met een 7” scherm.. Ze weten zelf ook wel dat dat geen hit word, maar als 2e model lijkt het me erg handig voor de concurrentie, weet niet meer welke het was, volgensmij een Galaxy Tablet ofzo, maar die was de helft zo klein als de iPad, daar zou een 7” goed mee kunnen concurreren. Niet alles hoeft een succes te worden, je kan er wel geld mee verdienen.. LG maakt tientallen telefoons, waarvan er maar weinig een echt succes worden, een succes zoals de iPhone was, maar toch verdienen ze er genoeg geld mee om nog 10 telefoons op de markt te brengen. Maar zoals een reactie hiervoor, het word voor ontwikkelaars wel erg ingewikkeld, 3 schermgrote’s.

  13. Ik wil geen 7″ tablet, ik wil een normale 10″ met retina display.

  14. Laat Samsung met zijn Tab de markt maar vullen met de 7 inch apparaten.

    Te groot voor een telefoon en te klein om lekker op te kunnen internetten.
    Ben het met de rest hier eens dat ze beter zich kunnen concentreren op een nieuwe iPad met meer geheugen (256mb is gewoon te weinig), retina display, 2 cams.

    De 7 inch markt is gewoon erg klein en weet niet of Apple zich daarop wil begeven. Alleen misschien maar om Samsung te dwarsbomen met een stukken goedkopere 7 inch iPad 😉

  15. @Pilatus Passus: Hoezo wil je een resolutie van 1024×768 pixels 4 x scherper? Dat maakt het 2048×1536 pixels. Dat is waar dat retina display dan op uit zou komen.

    Om een indruk te geven. Het 30″ scherm van Apple. Dat scherm kost €1700 kost en heeft een resolutie van 2560×1440 pixels. Daarbij had je een dual link DVI grafische kaart nodig om die heftige resolutie aan te kunnen. dat komt het (V)RAM geheugen van je iPad niet echt ten goede denk ik.

    Wat moet je met zo’n mega resolutie op zon klein scherm?
    Daarbij vraag ik mij ook af wat is de ECHTE meerwaarde?
    En hoeveel ram geheugen heb je nodig om het allemaal soepel te laten draaien?

    De iPhone 4 heeft 512 mb RAM geheugen en heeft een resolutie van 960×640 pixels. Dat was met de vorige schermen 480×320. Om de weergave 4x scherper te maken heeft apple ook wat aan het RAM geheugen moeten doen om al die extra pixels in beeld te kunnen brengen.

    Als je kijkt naar de snelheid van de iPhone 4 dan is ie ondanks het dubbele aan RAM nagenoeg even snel als de iPad.

    Blijkbaar is dat retina display een geheugen monster.

  16. Hmm ja ben het eens met een paar posters hierboven. Het enige wat de ipad zo geweldig maakt is de grootte vanhet scherm. Gebruik mijn iphone 4 alleen om te bellen en smsen :S

  17. @ Mac

    Zoals u zelf al zegt: Apple heeft de iPhone meer RAM-geheugen (256 MB extra) gegeven om vier keer zoveel pixels aan te kunnen. Geef de nieuwe iPad ook twee keer zoveel geheugen en ook vier keer zoveel pixels (drie keer zoveel is ook al goed, alles beter dan nu 😉 ), dan zou je logischerwijs geen problemen verwachten. Zie dit syllogisme:

    – Zoals bij de iPhone 4 is gebleken, kun je vier keer meer pixels maken door het geheugen te verdubbelen.
    – De iPhone 4 met 512 MB met iets minder pixels dan de iPad met 256 MB zijn nu ongeveer even snel.
    – Dus: de iPad wordt niet slomer als er vier keer meer pixels komen als het geheugen verdubbelt.

    Waarom ik meer pixels wil? 1. Omdat het kan. 2. Omdat kleine letters slecht leesbaar zijn op de iPad. 3. Omdat op een goedkoop iPodje (€230,-) ook een Retina Display aanwezig is. Dat mogen ze dan ook invoeren op een apparaat dat minstens twee keer zo duur is.

    Dan vegelijkt u een iPad met een beeldscherm voor een volwaardige computer. Dat is natuurlijk al scheef, de programma’s op een iPad zijn van een andere oorde dan die voor een Mac. Ook is er een verschil wat betreft afstand van oog tot beeldscherm. Je zit ongeveer 30-40 cm van een iPad vandaan, achter het 30″-scherm zit je toch al snel 1,00-1,50 meter vandaan, opdat een hogere resolutie feitelijk geen zin heeft. Voor een iPad heeft het wel zin aangezien je nu makkelijk pixels kunt onderscheiden. Op de iPhone 4 is het scherm toch ook perfect? Daarbij heb ik nooit last van te weinig pixels waardoor kleine letters onleesbaar worden.

    Over prijs niet gaan zeuren: zoals gezegd zit er op een iPodje van €230,- ook een Retina Display. En dan maken zende iPad €200,- duurder, blijft het nog een beetje exclusief, in tegenstelling tot de iPhone…

  18. Komaan apple…geen 7inch…dat wil ik echt niet:(
    Er bestaan genoeg full hd schermen dus op 10inch moet het jullie ook wel lukken.

  19. goedkope 3g/wifi router

    niet alleen handig voor de black pad maar zeker voor de ipad !!

    http://www.aldi.nl/OFFER_NL_SA/OFFER_38/OFF03.SHTML

    werkt als een t…. geen 3g ipad nodig … en nee heb geen aandelen …

  20. @Pilatus Passus:

    Je snapt mijn punt niet helemaal.
    Zoveel pixels omdat het kan is een slappe reden.
    Niet des Apple’s in ieder geval. Die doen dingen vaak met een filososfie er achter niet omdat het toevallig kan.

    Een geloofwaardige filosofie achter het retina display zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat de iPhone app ontwikkelaars de resolutie van de gebruikte textures in hun apps dusdanig aan te passen zodat de iPhone only apps er ook gelijk gelikt uit zien op de iPad. Dat was toen noodzaak omdat er toen nog nouwelijks iPad only apps of universal apps waren.

    Dat heeft Apple verder heerlijk vermarket met dat het scherm daardoor superieur is ten opzichten van de concurrentie.

    Je zal altijd mensen houden die gaan voor de hoogste specs omdat het kan. Zo zijn er dagelijks mensen die een Apple winkel binnen stappen en de duurste uitvoering van een Mac bestellen omdat het kan. Als je vraagt wat ze er mee gaan doen is het antwoord vaak. Oh een beetje surfen op het internet en wat mailen en met foto’s spelen. Daar heb je echt geen Mac met NASA capaciteiten voor nodig. Praat dat mensen maar eens uit hun hoofd. Men is specificatie geil en kijk niet meer naar logica en praktisch nut. Daar kan je immers niet mee opscheppen bij je vrienden.

    En wat je antwoord op de resolutie en kijk afstand betreft loopt volgens mij je gedachtegang een beetje krom.
    Op een 30″ cinema display zitten mensen niet gek veel verder van het scherm af dan met welke ander maat scherm dan ook. een afstand van een meter of meer is onzin. Zo diep zijn de meeste bureaus niet. Of je moet de kijk afstand voor tv schermen bedoelen.

    Een 9″ scherm met een pixel count van 2048×1536 is waarschijnlijk heel erg mooi als het überhaupt kan. Maar het dient verder geen doel. (in ieder geval nietzals het bij de iphone 4 deed voor iphone apps voor op de ipad) Zon hoge resolutie op zon klein scherm (iPad met retina display) zou nutteloos zijn. Een prestige project zonder practisch nut. Apple kan ook gewoon de rendering Engin aanpassen en OSX en IOS verder resolutie onafhankelijk maken.

    Ik geloof niet dat retina de oplossing is voor je kleine letter probleem. 😉

    Wellicht een brilletje.

  21. Misschien gaat het om een goedkopere versie naast het huidige type (dus geen vervanging). Zou de batterijduur ook net zo lang zijn? Er passen in de kleinere versie natuurlijk niet zulke mega batterijen.

  22. Gaat het misschien om een goedkopere versie naast het huidige type (dus geen vervanging)? Zou de batterijduur ook net zo lang zijn? Er passen in de kleinere versie natuurlijk niet zulke mega batterijen.

  23. Jeeeeej, twee camera’s aan de voorkant..brilletje op en 3D facetime 😉

  24. @ Mac

    U probeert drie argumenten van mij om te buigen:

    1. Ten eerste zegt u dat Apple alles met rede doet (u noemt het filosofie), daarmee probeert u het te doen lijken alsof Apple de iPhone 4 alleen maar een nieuw beeldscherm met hoge resolutie heeft gegeven omdat apps speciaal gemaakt voor het Retina Display er mooier uitzien op de iPad. Volstrekte onzin natuurlijk:
    – Ten eerste geeft Apple de iPhone dit mooie scherm om de concurrentie voor te blijven.
    – Ten tweede was al voorspeld dat als er genoeg iPads verkocht werden, dat ontwikkelaars al snel over zouden gaan op universele apps of twee verschillende.

    2. U zegt ook dat u het nut van een hogere resolutie op een iPad niet begrijpt. Als ik ú was zou ik een brilletje kopen, want ik heb dit al meerdere keren geschreven: kleine letters zijn slecht leesbaar op de iPad, omdat er niet genoeg pixels zijn om ze goed leesbaar te maken. En ook hier de extra rede dat Apple de concurrentie voor wil blijven als er zoveel nieuwe/Android-zooi de markt op komt.

    3. Ik weet niet wat het formaat is van uw beeldscherm, maar ik zit toch al gauw een dikke meter achter mijn 27″ iMac vandaan (pixels zijn dan overigens niet te onderscheiden). Dichterbij dan driekwart meter zou vervelend worden voor het oog.

    En dan wil ik nog wat toevoegen, u noemt namelijk de hele tijd dat een Retina Display op de iPad uit zou komen op 2048×1536 pixels. Maar wat u vergeet is wat Jobs zei: de defenitie van een Retina Display is dat je de pixels (wanneer het scherm op een normale afstand van het oog) niet kunt onderscheiden. Aangezien je de iPad normaliter verder van het oog houdt dan een iPhone, zou de pixeldichtheid niet vier keer zo hoog hoeven, maar zou drie keer ook al volstaan.

    Voor mij geen brilletje dus, voor u een cursus interpunctie wellicht?

  25. @Pilatus Passus:
    We zullen het zien (met of zonder brilletje) wie er gelijk heeft.
    iPad met retina display lijkt mij alsnog zeer onwaarschijnlijk om de eerder genoemde redenen. :p

    Zullen we er een biertje op zetten?:)

  26. Ik vind het wel handig voor mijn vrouw die vind de gewone ipad te groot en te zwaar.

  27. Ik vindt de pad nu al een beetje aan de kleine kant.

  28. @ Mac

    Top idee. Ik denk dat er geen kleinere iPad komt. De nieuwe is even groot, heeft twee camera’s en minimaal 300 ppi. Ik verwacht de presentatie in april, dus geen nieuwe voor onder de kerstboom. Het design zal wel veranderen.

    Ik heb trouwens al lenzen.

  29. Ik snap niet wat iedereen loopt te zeuren over het scherm van de huidige ipad. Het doet zijn werk perfect. En 7 inch is een droom voor degene die eigenlijk zijn ipad ook gewoon mee wilt nemen zonder een tas te moeten dragen.

  30. En dan moeten alle apps weer aangepast worden aan het formaat!
    Denk dat het een gerucht blijft!

  31. 10 inch is veel beter voor een iPad.
    Maar uiterlijk van iPhone 4 vind ik veel mooier, omdat bijde kanten van glas is.

    Dus de nieuwe iPad moet 10 inch met retina display en een uiterlijk van iPhone 4 worden.
    Camera komt 100% wel voor Facetime.

  32. Ben benieuwd. Mocht Apple met een 7 inch tablet komen dan zal die niet de 10 inch iPad gaan vervangen maar zal het een concurrentie zijn voor de Galaxy Tab.
    De Galaxt Tab en de iPad zijn beide tablets devices maar zijn voor 2 verschillende doelgroepen. Als je gaat kijken hoe Samsung de Galaxy Tab heeft neergezet, zie je dat Samsung de Galaxy Tab neerzet als een mobiel device met een zoveel mogelijke laptop/computer ervaring als het gaat om internetten, mail en multimedia.
    De iPad wordt door Apple neergezet als een device voor naast een laptop of desktop maar vooral voor gebruikt binnenshuis.

  33. Apple heeft normaal gesproken vaste releasemomenten voor producten.

    Dit is niet waar. Voor de iPhone bracht Apple nieuwe producten als ze het tijd vonden voor een nieuw product. Hierover is (en was) nog altijd veel speculatie bij MacBooks, bijvoorbeeld.

    De iPhone komt uit op reguliere momenten, omdat het gebruikelijk is dat in de telefoonmarkt er heel snel nieuwe versies uit komen (omdat velen elke twee jaar van toestel switchen, omdat de ontwikkelingen razendsnel gaan).

    We zullen meemaken wat er met de iPad gebeurd. Op het eerste gezicht lijkt het me niet slim om al snel een nieuwe versie te brengen, als de oude nog als warme broodjes over de toonbank gaat. Wacht eerst de concurrentie af zodat er eventueel nog gereageerd kan worden (al is dat totaal niet Apple niet eigen).

  34. Ik denk niet dat er een kleinere iPad komt.
    Dat is je iPhone en iPod touch al.

    Die pas lekker in je broekzak.

    Een nieuwe iPad met camera daar kan je wel zeker van zijn. Maar idd pas in het nieuwe jaar en niet voor de kerst. Hoe logisch het ook mag klinken. Zo is Apple niet. Ze hebben het nooit zo gedaan tot nu toe. Apple kennende komt er niks meer uit na september. Dat heeft met logistiek te maken. Je wil de productie in volle gang hebben plus een buffer op kunnen bouwen zodat je de schappen nokkie vol kan hebben wanneer het nodig is in de feest periode.

    Dan moet je je spullen rond september aankondigen. Dan starten de fabrieken pas met productie en die is op pijl tegen de feestdagen.
    Kijk maar naar beschikbaarheid vlak na de release van een product en enkele weken er na. Eerst is het schaars (velen denken dat dat is vanwege een hype die gecreëerd word) en paar weken later kan je het overal krijgen. Zelfs wanneer Apple de productie en uitlevering tot een beperkt aantal landen houd dan zijn er levertijden die erg lang zijn in het begin. Wacht je een paar weken dan struikel je over de Apple producten.

  35. ‘k hoop niet dat er nog een ander formaat bij komt.. dan krijg je weer zo’n extreme lange line up van versies van hetzelfde product.. plus dat je honderden developers op je nek krijgt dat ze hun app weeeeer aan moeten passen voor het nieuwe formaat en dat ze nu 3 verschillende versies moeten gaan onderhouden.. achja.. als’k een iPad koop, dan moet’t wel die van’t huidige formaat zijn 🙂

  36. @iSponge: Misschien hoeft er helemaal niet opnieuw voor ontwikkeld worden.
    Als de resolutie gewoon 1024×768 is, is er niks aan de hand.

  37. Origineel geplaatst door P5ycH0
    @iSponge: Misschien hoeft er helemaal niet opnieuw voor ontwikkeld worden. Als de resolutie gewoon 1024×768 is, is er niks aan de hand.

    En anders ook niet, tenzei de ontwikkelaar meer geld wil verdienen. Een mooie optie dus voor ze.

  38. @Seesee:In vredesnaam, waarom koop je een iPhone 4 om er alleen mee te gaan bellen en smsen? Koop dan gewoon een een nokia van 30 euro, toch?

  39. @Pilatus Passus: best knap, zoveel werkgeheugen zien we de komende jaren voorlopig zelfs nog niet in desktop computers…

  40. Ik zou liever een 11-12 inch iPad zien, dan komen comics en zo beter tot hun recht en internetten word nog beter. En ja, het lijkt dan meer op alleen het scherm van bijvoorbeeld een Macbook Air, maar wat is daar mis mee??? Je hebt dan niet het toetsenbord er bij maar wel een prachtig multi-touch scherm.

    En daarbij moet het wel een Retina Display worden 😉

  41. Origineel geplaatst door Mac
    @Pilatus Passus:Je snapt mijn punt niet helemaal. Zoveel pixels omdat het kan is een slappe reden. Niet des Apple’s in ieder geval. Die doen dingen vaak met een filososfie er achter niet omdat het toevallig kan.Een geloofwaardige filosofie achter het retina display zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat de iPhone app ontwikkelaars de resolutie van de gebruikte textures in hun apps dusdanig aan te passen zodat de iPhone only apps er ook gelijk gelikt uit zien op de iPad. Dat was toen noodzaak omdat er toen nog nouwelijks iPad only apps of universal apps waren.Dat heeft Apple verder heerlijk vermarket met dat het scherm daardoor superieur is ten opzichten van de concurrentie.Je zal altijd mensen houden die gaan voor de hoogste specs omdat het kan. Zo zijn er dagelijks mensen die een Apple winkel binnen stappen en de duurste uitvoering van een Mac bestellen omdat het kan. Als je vraagt wat ze er mee gaan doen is het antwoord vaak. Oh een beetje surfen op het internet en wat mailen en met foto’s spelen. Daar heb je echt geen Mac met NASA capaciteiten voor nodig. Praat dat mensen maar eens uit hun hoofd. Men is specificatie geil en kijk niet meer naar logica en praktisch nut. Daar kan je immers niet mee opscheppen bij je vrienden.En wat je antwoord op de resolutie en kijk afstand betreft loopt volgens mij je gedachtegang een beetje krom. Op een 30″ cinema display zitten mensen niet gek veel verder van het scherm af dan met welke ander maat scherm dan ook. een afstand van een meter of meer is onzin. Zo diep zijn de meeste bureaus niet. Of je moet de kijk afstand voor tv schermen bedoelen.Een 9″ scherm met een pixel count van 2048×1536 is waarschijnlijk heel erg mooi als het überhaupt kan. Maar het dient verder geen doel. (in ieder geval nietzals het bij de iphone 4 deed voor iphone apps voor op de ipad) Zon hoge resolutie op zon klein scherm (iPad met retina display) zou nutteloos zijn. Een prestige project zonder practisch nut. Apple kan ook gewoon de rendering Engin aanpassen en OSX en IOS verder resolutie onafhankelijk maken.Ik geloof niet dat retina de oplossing is voor je kleine letter probleem. Wellicht een brilletje.

    mee eens, en besides, ik heb hier een 21 inch imac die heeft 1920×1080, dat is voor de leken onder ons FULL HD!!!!!!!!!!!!!!! Dat zou betekenen dat een appartaat wat 12 inch kleiner is een hogere resolutie zou krijgen… WTF dat lijke me niet…

  42. Een 7″ iPad zal sneller onderweg gebruikt worden (openbaar vervoer), past vaak wèl in je jaszak, is lichter en daardoor geschikter voor e-books (net als de Amazon Kindle) en is gemakkelijker met één hand vast te houden. Daarbij is een retina display voor dit formaat nu al haalbaar. Doordat het compactere formaat is Facetime ook bruikbaarder. Als geheel heeft een 7″ iPad meer gadget-gevoel en denk ik dat het voor gamers het ultieme apparaat kan worden.

    De buitenkant van de iPhone is overigens elk modeljaar veranderd, behalve bij de 3GS.

  43. Ik ben ontzettend tevreden met de huidige iPad! Voor de studie die ik volg maak ik veel aantekeningen en het typen op de iPad met de huidige schermgrootte is echt heerlijk (in landscape natuurlijk).

    Het lijkt me erg onlogisch dat er afgestapt wordt van de huidige grootte omdat het dit voormaat perfect is voor thuis en op college. Een 7″ klinkt ok, maar heeft wel een veel kleiner scherm, dus uitgebreid typen kan alleen met hele kleine vingers!?

    Als er een 7″ komt zal het waarschijnlijk als een toevoeging aan de huidige lijn zijn. Voor de mensen die niet genoeg hebben aan een iPhone en willen bellen met zo’n ding.

  44. Ook is er een verschil wat betreft afstand van oog tot beeldscherm. Je zit ongeveer 30-40 cm van een iPad vandaan, achter het 30″-scherm zit je toch al snel 1,00-1,50 meter vandaan, opdat een hogere resolutie feitelijk geen zin heeft.

    huh?! ik heb eeb Dell 3008 met dezelfde resolutie en daar zit ik ongeveer 50 cm met mijn hoofd vandaan. Het is geen televisie, hoe groter hoe verder ervandaan… Dan heb je het niet echt gesnapt.

  45. De Steve heeft toch aan de hele wereld verkondigd dat een kleiner ipad scherm niet praktisch is… Ik geloof er niets van, van dit bericht…

  46. @Tommymang: Mja idd, dan zou het wel een enorme FAIL zijn als ze een kleinere iPad uit zouden brengen. Plus dat ze zichzelf dan enorm ongeloofwaardig maken.

  47. Natuurlijk komt er geen iPad van 7″ !! Ikdenk dat er een iPhone van 7″ komt..

    heeft Steve toch gelijk 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.