Reacties voor: Gerucht: Apple werkt aan incheckapplicatie voor Apple Store

Apple zou bezig zijn met een app waarmee je in de Apple Store kunt inchecken en sneller service krijgt. Ook kan Apple de eigen medewerkers beter tracken met een applicatie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Klopt, heb dit meerdere malen eerder opgevangen in de wandelgangen.

  2. Heel interessante ontwikkeling.
    Lijkt mij wel dat je mensen hebt die het hinderlijk voor hun privacy vinden en er dan liever vanaf zien.

  3. Volgens mij gaat het erom dat je de apps wel ziet als je in de buurt bent maar dat het bedrijf ik kwestie pas kan zien dat jij er bent als je bent ingecheckt. Dat lijkt me het meest logische althans.

  4. Laatst een lezing van Shopkick uit de US mogen bijwonen, die gebruiken een techniek op basis van ultrasoon geluid om ditzelfde te doen, de app registreert het geluid als je de store binnen loopt. Via de app worden vervolgens punten gespaard, speciale aanbiedingen gepresenteerd, etc.

    onder andere target en best buy lopen daar mee in de”pilot”

  5. Iedere klant verdient een goede service als je aan de beurt bent. Liever geen voorkeursbehandeling, zowel voor mijzelf niet als voor anderen.

  6. Als dit goed uitgewerkt word en goed word ondersteund door restaurants en winkels, zou dit een geweldig idee zijn!

  7. Zoals bij de meeste apps moet je ze eerst installeren dus als je dat niet wil dan installeer je die app gewoon niet. Dat lijkt me duidelijk.

    Wel een toffe ontwikkeling!

  8. Big brother… Ik vrees dat deze technologie misbruikt gaat worden om de enkele reden dat het kan. Grote bedrijven kennen weinig terughoudendheid als het gaat om persoonsgegevens.

  9. Vraag me wel af hoe het werk. Als ik een gebouw (lees overdekt winkelcentrum/mall) binnen loop heeft mijn GPS ineens een marge van een kilometer. Los van het feit dat mijn gps dan dag en nacht moet draaien (dag accu). Of mis ik wat.

  10. Zou mooi zijn als Apple iets automatisch maakt (en universeel) dat restaurants hun gps locatie, menu, enzovoort sturen en dat ze dan automatisch worden toegevoegd ofzo..

  11. Dit zijn zaken waar ik absoluut niets in zie.
    Lijkt me niets toetevoegen voor de consument,wel voor de ondernemer mischien.

  12. Ik stel voor dat al die winkels, restaurants enz. een open wifi netwerk aanleggen met een welkomstscherm waarop je de gevraagde info kunt raadplegen. Zelfde resultaat, maar veel kleinere inbreuk op de privacy.

  13. Ik zit niet op dit soort mogelijkheden te wachten. Ik zou mijn iPhone thuis laten als Apple Stores zoiets zouden invoeren.

  14. Minority Report Horror story

  15. Origineel geplaatst door Ton Haarmans
    Ik zit niet op dit soort mogelijkheden te wachten. Ik zou mijn iPhone thuis laten als Apple Stores zoiets zouden invoeren.

    Of gewoon Airplane aan en roaming uit…

  16. @Henkz: hiermee kan ik absoluut instemmen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.