Gerucht: Apple werkt aan CDMA-versie van de iPad

Apple zou nog steeds bezig zijn om een deal met Verizon te sluiten. Daarvoor ontwikkelen ze een CDMA-versie van de iPad en mogelijk ook van de iPhone.

steve jobs ipad dataApple is bezig met Verizon om een CDMA-versie van de iPad te maken, zegt Clayton Morris van Fox News Channel. Morris wist eerder ook al informatie over de iPad te achterhalen, voordat de tablet was aangekondigd. In januari schreef Morris al dat Apple met AT&T en Verizon in gesprek was over de iPad. Hij baseerde zich daarbij op anonieme bronnen. Diverse financieel analisten hebben eerder al gezegd dat Apple een deal met Verizon wilde sluiten.

Waarom de deal nog niet bekend wordt gemaakt is onduidelijk. Het zou kunnen gaan om technische of zakelijke obstakels. Mogelijk is de aankondiging nu uitgesteld naar Apple’s Worldwide Developers Conference, halverwege dit jaar. Omdat Apple altijd de nieuwe iPhone op WWDC lanceert zouden ze deze keer een compleet nieuwe productlijn van CDMA-apparaten kunnen introduceren: iPads en iPhones voor Verizon. Verizon is aantrekkelijk voor Apple, omdat het de grootste Amerikaanse operator is en omdat veel mensen vinden dat ze het beste mobiele datanetwerk hebben.

Via: Businessinsider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2010, 5:42
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, cdma, ipad, safari, verizon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.