fruit ninja academy

Fruit Ninja Academy: Math Master leert kinderen fruit hakken en rekenen

Met Fruit Ninja Academy: Math Master leren kinderen rekenen. Je moet een varken bevrijden door optellen, aftrekken, cijfers vergelijken en andere rekensommen te doen.

fruit ninja academyFruit Ninja kennen we als een spelletje waarmee je stukken fruit in stukken moet hakken. In de nieuwe app Fruit Ninja Academy: Math Master steek je er ook nog iets van op. Deze app is bedoeld voor kinderen tussen 5 en 7 jaar die beter willen leren rekenen. Je hakt fruit in verschillende omgevingen zoals jungles, tempels en eeuwenoude ruïnes en leert ondertussen optellen, aftrekken en vermenigvuldigen.

Halfbrick heeft deze app samen met Krome Studios ontwikkeld. Kinderen gaan Katsuro en zijn vrienden helpen om de zoekgeraakte tabletten van Fruitasia te vinden. Tegelijk moeten ze Truffles het Varken proberen te bevrijden, terwijl ze zich een weg slaan door allerlei wiskundige opgaven.

fruit-ninja-academy-math-master

Vermenigvuldigen, goals vergelijken, vormen herkennen en rekenen met breuken: het zit er allemaal in. Kinderen verdienen een cijfer, zodat je als ouder ook de voortgang kunt bijhouden. De verhaallijn, awards en stickers moeten het leuk maken om de sommetjes uit te voeren. De app is kindvriendelijk, dus je zult geen in-app aankopen tegenkomen. Dat zou ook wat onterecht zijn, want Fruit Ninja Academy is zelf al behoorlijk aan de prijs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2015, 17:06
Categorie Apps
Onderwerpen fruit ninja, games, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.