iPad Mini 5 foto's van achterkant.

Gerucht: ‘Foto’s tonen goudkleurige iPad mini 5 met nieuwe antennelijnen’

Geen flitser voor de camera

Er zijn afbeeldingen online verschenen waarop mogelijk de nieuwe iPad mini 5 te zien is. Daarop zien we nieuwe antennelijnen, die verschillen van de huidige iPad mini. Apple zou dit nieuwe model begin dit jaar uit willen brengen.

De afgelopen maanden hebben we meermaals geschreven over de iPad mini 5, een nieuw model dat mogelijk al in maart beschikbaar komt. De eerste geruchten kwamen van de betrouwbare analist Ming-Chi Kuo, maar details over dit nieuwe model zijn nog schaars. Het model lijkt in ieder geval het schermformaat te behouden. Mogelijke foto’s van de iPad mini 5 laten een design dien dat sterk doet denken aan de huidige iPad mini 4.

‘Foto’s iPad mini 5 verschenen’

De foto’s zijn opgedoken op Twitter, dus je moet de foto’s zeker met een korreltje zout nemen. Desalniettemin zien we een aantal details die we nog niet eerder op een iPad mini gezien hebben. Het model op de foto’s is een 4G-model en de antennelijnen zijn anders dan bij het vorige model. In plaats van een groot horizontaal plastic stuk bovenaan op de achterkant, zit er nu een dun lijntje. Dit heeft meer weg van de antennelijnen op de iPad Pro.

iPad Mini 5 foto's van achterkant.

De kleuren van dit model op de foto’s zijn goudachtig, maar het is zonder vergelijkingsmateriaal lastig te zien of dit de nieuwe kleur is die we ook op andere recente iPad-modellen vinden. Een ander opvallend detail is dat er geen flitser naast de camera zit, wat wel zo is bij de Pro-modellen. Dat zou betekenen dat de iPad mini 5 inderdaad bedoeld is als een soort budgetmodel, net als de iPad 2018.

iPad mini 5 foto's aan de binnenkant.

Andere details zijn de koptelefoonaansluiting aan de bovenkant en de volumeknoppen aan de zijkant. Zoals wij eerder al voorspelden wordt de iPad mini 5 waarschijnlijk qua design weinig anders dan de iPad mini 4. De verbeteringen zitten dan ook vooral aan de binnenkant, mogelijk met ondersteuning voor de Apple Pencil. In ons artikel algemene artikel over de iPad mini 5 lees je hier meer over.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2019, 16:48
Via Via 9to5Mac
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad mini 5
Device iPad mini 5

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.