Fossil Gen 5 smartwatch

Fossil Gen 5 Smartwatch laat je binnenkort bellen via je iPhone

Vanaf dit najaar kunnen Fossil Gen 5 gebruikers met hun smartwatch iPhone-gesprekken voeren. Het horloge ligt voor 299 euro in de winkel in verschillende kleuren en uitvoeringen met bandje van metaal, leer of textiel.

Fossil Gen 5 smartwatch

De Fossil Gen 5 smartphone krijgt dit najaar een update waardoor het mogelijk is om er telefoongesprekken mee te voeren die via je iPhone lopen. Dat maakte het horlogebedrijf vandaag bekend bij de presentatie van de nieuwe smartwatch.


Het bellen met de Fossil Gen 5 is nu al mogelijk voor Android telefoons. iPhone-gebruikers kregen tot nu toe alleen maar een notificatie van een inkomend gesprek. Met de nieuwe update wordt het straks dus mogelijk om met de de vijfde generatie Wear OS van Google een telefoongesprek te voeren. In de komende update ontbreekt vooralsnog de mogelijkheid om op de Fossil Gen 5 ook iMessages te kunnen ontvangen.

Fossil Gen 5

Verder heeft de Gen 5 smartwatch volgens Fossil een batterij die meerdere dagen meegaat en waterproof is tot dertig meter diepte. De Apple Watch Series 4 heeft een waterbestendigheid die nog verder gaat, tot 50 meter diepte. De vijfde generatie Wear OS van Google ondersteunt verder Google Fit, Google Pay en Google Assistant en heeft een hartritme-sensor en een GPS.

De nieuwste Fossil kost 299 euro en is per direct verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.