Fender op Apple Music.

Gitaarmerk Fender komt met eigen afspeellijsten in Apple Music

Gitaarmerk Fender is een samenwerking gestart met Apple. Voor Apple Music heeft het bekende instrumentenmerk vijf afspeellijsten samengesteld met allerlei gitaarmuziek. Je vindt hier onder andere Nirvana en de Red Hot Chili Peppers.

Fender op Apple Music.
Liefhebbers van gitaarmuziek kunnen helemaal uit hun plaat gaan. Het bekende gitaarmerk Fender heeft nu ook eigen gecureerde afspeellijsten op Apple Music, waarin je nummers vindt met waarin allerlei gitaarmuziek. Fender is trots op de samenwerking met Apple, zo laat het instrumentenmerk weten op haar website.

Fender-afspeellijsten op Apple Music

Twee grote en bekende merken die al jarenlang gitaren maken zijn Gibson en Fender. Laatstgenoemde is nu een samenwerking gestart met Apple en heeft vijf afspeellijsten samengesteld voor Apple Music-abonnees. Fender is sinds kort een officiele curator voor Apple Music, naast andere muziekmerken als Shazam, Nike, Rolling Stone, Sonos en meer. De afspeellijsten van Fender omvatten allerlei genre’s, zoals rock, country, jazz, hip-hop en R&B. De overeenkomst tussen alle nummers in de afspeellijsten is dat ze bespeeld worden op Fender-gitaren.

In totaal gaat het om vijf verschillende afspeellijsten: Roots, Rock & Twang, Best of Under the Radar, Best of Everything Acoustic, Best of the Rock You Need to Know en Shuffle – Today’s Hits. In deze afspeellijsten vind je muziek van onder andere de Red Hot Chili Peppers, Years & Years, Nirvana en meer. In totaal bevatten de afspeellijsten samen meer dan 150 nummers. Je vindt hier niet de alledaagse popmuziek, waardoor de afspeellijsten handig zijn voor als je eens naar iets anders wil luisteren.

Fender afspeellijsten op Apple Music.

De afspeellijsten staan op Apple Music op de pagina van Fender. Om de muziek te kunnen beluisteren, moet je wel een betaald abonnement op Apple Music hebben. Naast de afspeellijsten van Fender vind je bij de Ontdekken-pagina op Apple Music nog veel meer curators, zoals Burberry, Vice, Beats by Dr. Dre en meer. Je vindt deze curators bij Ontdekken > Afspeellijsten > Curators.

Bekijk ook

Burberry krijgt eigen muziekkanaal in Apple Music

Apple is een samenwerking aangegaan met Burberry. Het modemerk heeft nu een eigen pagina gekregen in Apple Music waar je nieuwe Britse artiesten kunt ontdekken. Ook zijn er vier nieuwe reclames van Apple Music verschenen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.