Populairste Apple TV-apps in Nederland

Feestdagensluiting: geen nieuwe apps tussen 22 en 29 december 2015

Tussen 22 en 29 december 2015 zullen er geen nieuwe apps en updates in de App Store verschijnen, heeft Apple medegedeeld aan ontwikkelaars. Het is de jaarlijkse feestdagensluiting.

Populairste Apple TV-apps in Nederland

Ontwikkelaars die hun apps nog voor het einde van het jaar in de App Store willen hebben, moeten haast maken. Apple heeft zojuist bekendgemaakt dat er tussen 22 en 29 december geen nieuwe apps en updates in de App Store zullen verschijnen. De ranglijsten veranderen in die periode ook niet. iTunes Connect, de tool waarmee ontwikkelaars hun apps kunnen beheren, zal overigens wel gewoon toegankelijk zijn.


Wil je vooraf een app ingeleverd of goedgekeurd hebben, dan heb je dus nog een maand de tijd om je app af te maken. Apple verwacht de drukste periode in de App Store in deze periode. Nieuwe apps ontdekken, downloaden en eerder gekochte apps opnieuw installeren is natuurlijk wel gewoon mogelijk, dus voor gewone gebruikers verandert er eigenlijk niets.

Agenda december 2015Apple meldt in een bericht aan ontwikkelaars dat er 100 miljard appdownloads hebben plaatsgevonden en dat de omzet in de App Store dit jaar met 25% is gestegen. Het aantal gebruikers dat apps aanschaft steeg met 18%.

Apple plaatste vandaag nog twee andere nieuwsberichten voor ontwikkelaars: ze kondigen aan dat Apple Pay is uitgebreid naar Canada en Australië en voor Developer Resources is nu tweestapsverificatie beschikbaar. Dit houdt in dat je het inloggen bij Xcode, iTunes Connect en meer nog beter kunt beschermen tegen binnendringers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.