Trobla akoestische versterker.

Trobla is een klassieke houten versterker voor je iPhone

Met de Trobla houten versterker laat je het geluid uit je iPhone harder klinken. De versterker werkt zonder stroom en wordt gemaakt in Slovenië.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Trobla akoestische versterker.Je kunt je iPhone natuurlijk koppelen aan een draadloze speaker voor beter geluid, maar dan kun je ook te maken krijgen met een lege accu of vervelende bedrading in het geval van een bedrade speaker. De Trobla houten versterker is een draadloze en batterijloze akoestische versterker waar je je iPhone in kunt plaatsen voor beter geluid.

Trobla: houten versterker gemaakt in Slovenië

Door je iPhone rechtop in de Trobla-versterker te plaatsen, wordt het geluid van je iPhone versterkt. Trobla is handgemaakt en wordt vervaardigd in Slovenië van gecertificeerd hout, waardoor hij ook nog recyclebaar is. De versterker is ontstaan uit een succesvolle Kickstarter-campagne en is nu vrijuit te bestellen. De Trobla is verkrijgbaar in twee kleuren: Walnut- en Maplehout.

Trobla werkt met alle iPhone-modellen vanaf de iPhone 4 en enkele toestellen van andere fabrikanten. Normaal kost de Trobla-versterker €99, maar de eerste honderd versterkers kosten €79 (inclusief adapter voor je bijpassende iPhone). Binnen Nederland wordt hij gratis bezorgd, maar voor België geldt €9 verzendkosten. Een extra adapter voor een ander telefoonmodel kost €10. Als je hem nu bestelt, heb je de versterker begin december in huis. Je kunt de Trobla-versterker bestellen via de website van de maker.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2015, 11:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen muziek, versterker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.