Facebook iOS

Facebook’s nieuwste update zorgt voor problemen

Facebook 12.0 voor iPhone en iPad levert problemen op bij gebruikers. De app vertoont vastlopers, start niet meer en laadt geen video's.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Facebook iOSEen hogere betrouwbaarheid en snelheid. Dat is waar de nieuwste update van Facebook voor de iPhone en iPad voor moest staan. Maar versie 12.0 die gisteren werd uitgebracht, zorgt bij veel gebruikers voor problemen. Zowel in de Nederlandse, Belgische als wereldwijde App Stores klagen gebruikers over allerlei kwesties. De gemiddelde beoordeling van de laatste update ligt lager dan de algemene score. Veelgehoorde klachten zijn dat de applicatie herhaaldelijk vastloopt en soms helemaal niet meer opent.

Facebook promo screenshotTwee beoordelaars in de Nederlandse App Store melden zelfs dat hun Facebook-app met ingang van de update onvindbaar is geworden op hun iPad. Volgens de App Store staat de applicatie nog steeds op het tablet, maar hij is gewoon niet meer vindbaar. “Ik heb de iPad opnieuw ingesteld, maar het lukt niet om Facebook via de App Store te openen”, meldt Markiff bijvoorbeeld in de App Store.

Het is niet één klacht die steeds naar voren komt bij gebruikers, zoals soms het geval is bij andere ‘probleemupdates’ van apps. In de Belgische App Store treffen we een Franstalige klacht van iemand die de applicatie niet kan openen en in de Verenigde Staten zijn er verscheidene klachten over het afspelen van video’s: dat lijkt bij veel gebruikers ook niet meer te lukken.

Als de app bij jou nog wel gewoon te vinden is op de iPhone en iPad maar de app wel problemen geeft, is het raadzaam om de applicatie te verwijderen en opnieuw te installeren.

Downloaden: Facebook (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Met dank aan Brandon voor de tip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 22:09
Categorie Apps
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.